Regen? 10x favoriete uitjes met kinderen

31 juli 2023
Hè bah, het regent! Maar we willen er wel even op uit! Geen paniek, hieronder ons overzicht met leuke indoor uitjes! Check hier ál onze tips om er lekker op uit te gaan!

TIP 1 NAAR HET MUSEUM

Naar het museum, dat is echt niet saai! Lees hier onze 5 tips om een bezoek aan een museum nóg leuker te maken. Ben je overtuigd? Kijk dan in onze categorie Eropuit bij alle kunst, cultuur en museum uitjes met kinderen!



TIP 2 ESCAPE ROOM

Je kunt een escape room doen met het hele gezin. Kijken of jullie goed kunnen samenwerken en ontsnappen. Best spannend, maar de escape room voor kinderen is ook erg leuk om samen te doen. Check ons lijstje met 12 escape rooms voor het hele gezin!



TIP 3 NAAR EEN BINNENSPEELTUIN

Even de energie kwijt bij een leuke binnenspeeltuin! Er zijn er zo veel in Noord-Holland, kijk maar eens in onze blog met de 9 toffe binnenspeeltuinen in de kop van Noord-Holland!




TIP 4 STRUIN ONZE WEBSITE AF VOOR LEUKE BINNEN ACTIVTEITEN

Naar het museum, binnenspeeltuin, theater, de film of iets anders leuks! Begin op onze homepage en laat je inspireren. De website staat vol met inspiratie om eropuit te trekken met de kids!



TIP 5 NAAR HET ZWEMBAD

Lekker zwemmen! Onze favoriet is de Hoornse Vaart , maar De Waterhoorn in Hoorn is ook erg leuk! Er zijn er natuurlijk veel meer. Wij hebben een compleet overzicht gemaakt van 15 leuke binnenzwembaden in de kop van Noord-Holland!



TIP 6 NAAR SKAGAVENTURE IN SCHAGEN

Karten, jumpen, lasergamen en voor de kleine kinderen een indoor speeltuin. In het restaurant van Skagaventure kan je heerlijke koffie drinken, lunchen, maar ook dineren. Kortom lekker compleet voor een compleet dagje uit! 

TIP 7 TOCH NAAR BUITEN

Gewoon naar buiten! Regenpak en regenlaarzen aan en gáán! We hebben leuke bossen en natuurplekken hier voor je verzameld! Daarna thuis lekker onder de douche of in bad en daarna film kijken op de bank! Heerlijk rozig zijn ze dan!



TIP 8 NAAR DE FILM

Naar de film! Bij Filmhuis Alkmaar draaien in het weekend mooie kinderfilms. En natuurlijk kun je ook bij Vue Alkmaar| VUE Hoorn | VUE Heerhugowaard | VUE Purmerend | Het Postkantoor in Bovenkarspel en Utopolis Den Helder, de hele dag door de nieuwste kinderfilms zien!



TIP 9 NAAR EEN TRAMPOLINEPARK

Ga lekker springen in de trampolinehallen die er zijn bij ons in de buurt! We hebben onze 5 favoriete trampolineparken op een rijtje gezet!



TIP 10 BOWLEN, KLIMMEN EN MIDGETGOLFEN

Lekker actief samen spelletjes doen? Wat denk je van midgetgolf of bowlen? 


Heb je meer inspiratie nodig? Kijk in onze uitagenda én onze eropuit-categorie! Ook plaatsen we dagelijks nieuwe tips op Facebook! Veel plezier!