Makkelijke beach kapsels voor kids!

2 juli 2017
De zomer komt eraan, tijd voor beachkapsels! Uh, maar hóe dan? Angela, eigenaresse van Angela's Haarstudio (én mijn lieve zus) helpt ons een handje en heeft ons handige tips gegeven. Die willen wij natuurlijk graag met je delen. Lees snel verder!
Beach
Hippie hair!
Koop een leuk bloemenhaarbandje (Ibiza bandje) en gebruik 2 Zenner schuifspeldjes. Doe het bandje als een kroon op het haar en "prop" het haar er van buiten naar binnen in. Zet het bandje vast met 2 speldjes en klaar ben je! Dit is ook superleuk met een bloemenbandje voor een feestje! Ik vind het echt een soort koninginnenkapsel. Chique de friemel! TIP: Is het haar glad of dun? Koop dan een potje volumepoeder, dat maakt het haar stug en zo blijft het goed zitten.



Easy peasy
Kam het haar naar achteren en maak een rechte, strakke scheiding. Maak het haar glad met gel of haarlak. Kam het haar strak naar achter, een elastiekje erin en de staart iets tisten. Supersimpel, maar erg cool!



Losse knot
Maak een hele hoge staart en zetten de plukken rondom vast met Zenner speldjes. Zo krijg je een superleuk beachknot!



Elsa zijvlecht
Is het haar glad of dun, doe er dan eerst weer wat volumepoeder in. Kam het haar naar één kant en maak een vlecht. Doe het elastiekje erin. Pak dan 1 pluk en schuif de rest naar boven. De vlecht kun je nu mooi breder trekken met je handen en zo krijg je een mooie volle vlecht! Elsa eat your heart out!



De "net ff anders" paardenstaart
Maak het haar nat met zonnespray. Maak een vlechtje aan de voorkant, maar doe nog geen elastiekje aan het eind. Hou 1 plukje vast en duw het haar helemaal naar boven. Zet nu het vlechtje vast met een speldje. Breng het vlechtje in model. Maak een staart en haal nu het speldje er weer uit. Leuk voor 's avonds, dan steelt jouw dochter helemaal de show!



Beachknot met spiraal elastiek 
Heb jij ze al in huis? Zó handig deze spiraal elastieken. Je maakt er in een handomdraai een gave knot mee. Bovenop het hoofd of in de nek. Neem het spiraalelastiek, trek het haar er de eerste keer helemaal door, daarna niet helemaal en doe 'm er dan nog een keer omheen. Klaar is Kees! De hele dag het haar uit het gezicht. Een heerlijk kapsel voor op het strand!



TIPS:
- Zenner speldjes (altijd met de ribbelkant naar onderen in het haar steken)
- Volumepoeder om haar stug te maken. Geeft beachlook!
- Gel 
- Zonnespray voor het beschermen van het haar. Je smeert je huid in, maar het haar is net zo belangrijk!

Hele fijne zomer met vette kapsels!

De kapsels zijn gemaakt door Angela van Angela's Haarstudio in Oudorp/Alkmaar