Welkom op Kidsproof Almere

1 januari 2012

Zoek je eropuit-ideeen, leuke clubjes, originele feestjes, kinderwinkels of kidsproof-restaurants? Op Kidsproof Almere vind je het meest complete overzicht van activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar! Meer weten over Kidsproof.nl? 

Welkom!

Zoek je eropuit-ideeën, leuke clubjes, originele feestjes, kinderwinkels of kidsproof-restaurants in Almere en Flevoland?

Op Kidsproof Almere vind je het meest complete overzicht van activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar! 

Ideaal voor Almeerse ouders die er in hun vrije tijd met hun kids op uit willen én voor ouders die een dagje met hun kinderen naar Almere willen. Maar ook voor opa's, oma's, ooms, tantes, oppassen....

Kidsproof is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd.

“Als ouder ben je altijd op zoek naar leuke tips, handige adressen en praktische informatie. Via de lokale krant, andere ouders en natuurlijk via internet. Maar dat valt vaak tegen. Kleine aanbieders staan niet altijd goed op internet en juist die unieke lokale activiteiten vind je niet op grotere, landelijke sites. Met Kidsproof willen we ouders inspireren en verrassen met nieuwe tips en adressen.”

Kidsproof Almere is één van de Kidsproof-websites! Je kunt ook al op zoek naar inspiratie bij één van de andere 16 Kidsproof-steden.

Wil je zelf je eigen Kidsproof-website beheren? Neem dan contact met Kidsproof via info@kidsproof.nl

Natuurlijk zijn we nog niet helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete tips met ons te delen via almere@kidsproof.nl! Fijn voor andere ouders! Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in Almere via Facebook & Twitter

Groeten,

Eloïne en Susanne Sitemanager Kidsproof Almere almere@kidsproof.nl

* Organiseer je zelf kinderactiviteiten in Almere? Dan kun je je direct aanmelden!