Maak kans op een weekend weg in een luxe Verandalodge voor 8 personen bij Kampeerdorp de Zandstuve! Ben jij al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Al onze abonnees loten mee!

Nee, dank je

Mom in Balance Winter actieTerug naar het overzicht

Lekker actief en energiek de winter door? Sport voordelig mee met Mom in Balance!
Heeft jouw vereniging winterstop? En wil je toch met je team fit én sterk de winter door? Mom in Balance heeft een leuke actie! Geef je op en train in de maanden december en januari onbeperkt mee voor €38,50! Super fijn in de buitenlucht sporten, samen met andere moeders (to be)! Klik op de 'Direct mailen'- knop om Marit te vragen naar de voorwaarden.

Mom in Balance is een sportprogramma voor tijdens de zwangerschap, een actief herstel na de bevalling en voor moeders die graag meer energie willen ervaren en sterk willen blijven in de eerste jaren van het moederschap.

Het Sportprogramma vindt plaats in de buitenlucht. De ambitie is zoveel mogelijk (aanstaande) moeders fysiek sterk en energiek te laten voelen, de juiste keuzes te laten maken om volop te genieten van het moederschap.

Dit wordt gedaan met een team van gemotiveerde en enthousiaste trainsters en actieve moeders. Alle locaties vind je op de website (klik op de websitebutton). Lees hier ook wat andere (aanstaande) moeders van Mom in Balance vinden!

Meer tips en leuke activiteiten voor mommy's (to be) vind je op onze site! Kijk eens bij Kinderwinkels of de categorie Zorg en opvoeding!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Mom in Balance

Almere

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Zie de websites voor de locaties en tijden van de cursussen!

Prijs

Winterstop-actie: €38,50 voor onbeperkt trainen
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!