Blogster Sanne stelt zich voor

23 juli 2017
Sanne woont sinds kort in Almere en gaat haar belevenissen met ons delen. In deze eerste blog het bezoekje aan kinderboerderij de Beestenbende!
Sanne
Wij zijn op 4 april in Almere komen wonen met ons gezin. Man, vrouw en toen nog 1 dochter. Onze 2de dochter droeg ik nog heerlijk onder mijn hart. Maar ze zou niet snel op zich laten wachten. 3 dagen na onze verhuizing is ze namelijk geboren. Mijn man kent Almere alleen maar van de bezoekjes aan zijn schoonouders. Ik zelf ben opgegroeid in Almere en ken wel al wat leuke plekken, maar er is nog genoeg te ontdekken. Na de bevalling van onze 2de dochter is een van de eerste uitjes een bezoekje aan kinderboerderij de Beestenbende.

Een aantal jaar terug heb ik hier zelf gewerkt en ik wist dat het een fijne plek zou zijn. Heerlijk spelen en dieren knuffelen. Onze dochter is, net als mama, helemaal gek van dieren. Ze bleef tijdens het bezoek vol enthousiasme vertellen. Hoe lief de geiten wel niet waren en hoe schattig alle konijnen waren. Ze bleef maar vertellen over het varkentje dat allemaal gekke geluiden maakte. En wat was ze blij dat de kippen in een hok zaten, want die zijn toch wel een beetje eng hoor.

Ook zag ze aan de overkant van de boerderij een groot hok staan met een heel mooi paard er in. Daar wilde ze zo graag heen. Maar dit deel is niet toegankelijk voor bezoekers. Dus besloot ze het er maar bij te laten zitten en is ze op de oude tractor geklommen om daar lekker stoer te zijn zoals ze het zelf noemde.


Maar wat had ze een geluk. Het paard werd opgehaald om gepoetst te worden. Ze stond een beetje verlegen te kijken toen de meiden van de boerderij bezig waren met het paard genaamd Floor. En toen kwam de verlossende vraag ‘’wil je ons misschien helpen borstelen?’’ nou dat wilde ze wel. Wat was ze blij en wat deed ze haar best. Goed kijken wat de andere deden en zij deed het na. Er bleef geen haartje verkeerd zitten, alles moest recht komen. Toen ging Floor een stuk wandelen en zijn wij met z'n allen een heerlijk ijsje gaan eten.

En goed begin van onze nieuwe toekomst in Almere. Er zullen nog veel uitjes naar de kinderboerderij komen. Wat een fijne pek om te zijn.




Meer blogs lezen? Kijk hier voor een overzicht!