Ben jij klaar voor de lente?

23 maart 2017
Ben je toe aan het voorjaar? En ben jij de winterkleding ook helemaal zat? Bij Deal-75 hebben ze een hippe nieuwe collectie, vertellen ze ons wat de trends zijn deze lente en samen met Deal-75 hebben we een paar toffe to-do tips voor dé top-garderobe van je kinderen!
Klaar voor de lente
1. De kledingkast uitmesten
Neem ruim van te voren genoeg tijd om de kledingkasten van je kinderen door te nemen. Kinderen vinden het heel leuk om een modeshow geven en jij kan checken of het nog past. Kijk dan direct wat kan je doorschuiven naar broertjes, zusjes, familieleden of kennissen. Zo krijg je ruimte en overzicht in de kledingkasten en kun je op pad gaan of online struinen wat je kids nodig hebben.

2. Maak keuzes!
Tja ,en dan is er zoveel keus, wat moet je kiezen voor je zoon of dochter en vinden zij het ook leuk? Mijn kinderen zijn heel makkelijk met kleding kiezen (lees: alles wat moeders koopt is ok), maar er zijn zat kinderen die al een hele eigen kijk op hun kleding hebben en iets wat jij met veel enthousiasme hebt gekocht écht niet willen aantrekken! Voor meiden is het hartstikke leuk om lekker te knippen en te plakken en een moodboard te maken van hun eigen voorkeuren! En jongens vinden het leuk om online alvast een kijkje te nemen.

3. Overleg!
Check bij je zoon of dochter wat hun lievelingskleuren zijn. Zo voorkom je dat je iets hebt gekocht maar wat vooral niet de juiste kleur heeft.

4. De trends
Voor de meiden zie je een mix van minimalisme en retro. Dit zie je ook weer terug in strak gesneden jurkjes van soepel vallende stoffen en vlotte prints, maar er zijn ook veel sportieve jurkjes met sneakers of ballerina’s eronder. Stoere meiden willen deze lente een spijkerjasje met sneakers. Makkelijk te combineren met de ene keer een jurkje en de andere keer een t-shirt en broek.


5. Ongeïntereerde jongens???
Voor jongens is mode net zo belangrijk als voor meiden. Ze willen er goed uitzien en houden van stoere kleding waarin ze makkelijk in kunnen bewegen en die vooral niet kriebelen! Tegenwoordig zijn er hele leuke joggingbroeken die er stoer en hip uitzien. Dit voorjaar zie je ook knallende prints op shirts in zomerse tinten met makkelijk zittende jeans van joggingstof en sneakers. 

En tot slot zijn wordt het deze lente vooral:

• De marine look, vooral grote stippen en een verwassen stoere look
• De zwart/wit look,
• Looks met grafische prints
• Colour blocking look, waarbij de roze kleur bijna licht geeft
• Look van patronen met veren

Geen gezeur of stress meer van kleren die niet meer passen of kinderen die hun kleren niet aanwillen. Zo ga jij goed voorbereid op pad, heb je happy kids en ben je helemaal klaar als dan eindelijk de temperaturen gaan oplopen!

Veel plezier!

Deal-75