Zomervakantiespecial Kidsproof Arnhem

11 juli 2017
Oh nee, heb je onze zomervakantiespecial gemist?
Niet getreurd, Hierbij onze aanraders voor deze zomer, nu alleen nog kiezen...

Koninklijke uitjes


Tijdens de klusjesmiddagen op Kasteel Doorwerth mag je de kasteeldame en heer helpen met hun werk. Bij de kassa krijg je een eigen klussenlijst mee. In bijna elke ruimte vind je wel een leuke opdracht! Natuurlijk wordt het harde werken beloond met een heus kasteeldiploma!

Ontdek van 22-7 t/m 27-8 de koninklijke beroepen in Paleis Het Loo. Help mee de koninklijke auto klaar te maken, een rijtuig te spannen en ontwerp je eigen paleis of moestuin! Combineer deze activiteiten met een spannend avontuur samen met het paleisspook tijdens de Audiotour.

Superleuk voor alle kleine prinsessen en prinsen in spé! Op Kasteel Rosendael kunnen ze deze vakantie mee doen met de cursus “Hoe word ik een echte prins of prinses?". Samen met een deftige hofdame of lakei maak je een tocht door het kasteel en ga je koninklijke manieren leren. Hoe leuk is dat? Niet zo van de prinsessen? Geen probleem, kom dan mee doen met het Super Snuffel- en speurspel! Samen met je ouders en een parkrondleider leuke opdrachten uitvoeren in het park van het KasteelNatuurlijk maak je ook even een stop bij de wereldberoemde Bedriegertjes, dat wordt lekker nat worden!

Toffe buitentip


Van 23 t/m 30 juli organiseert Nationaal Park de Hoge Veluwe het Hout Event. Er worden een heleboel gave activiteiten georganiseerd, allemaal in het teken van hout. Wat dacht je van een houten stormbaan, boomstam zagen en gooien of lekker in de boom klauteren bij Monkey Climbing? Minder actief mag ook hoor! Je kunt namelijk ook je eigen sleutelhanger of naambordje komen maken. 

Iets verder weg


In het weekend van 12 en 13 augustus vindt dit spectaculaire festival plaats in Museumpark Orientalis in Nijmegen. Doe mee aan leuke Romeinse activiteiten en het Laat Romeins Leger laat o.a. demonstraties speerwerpen en boogschieten zien!

In de zomervakantie kun je bij Belevingspark Cactus Oase in Ruurlo superleuke activiteiten doen. Zo kun je meedoen met Annie Cactus Kindertheater, knutselen in de blokhut en is er een speciale rijdag met Thomas de modeltrein. Dit mag je niet missen.

Een dagje uit in eigen land? Dan moet je even een kijkje nemen bij onze andere 17 Kidsproof locaties! Zo weet je precies de leukste Kidsproof plekken te vinden tijdens jouw stedentrip. Waar gaan jullie heen?

Zomerse inspiratie!


Heb je zin in een gezellige middag thuis met je kids? Wij hebben veel leuke zomerse recepten, knutselideetjes, schminkvoorbeelden en spelletjes voor je verzameld. Ideaal voor een lange zomervakantie.

Maar dit is natuurlijk nog lang niet alles! Onze Uitagenda staat bommetje vol en ook in de Eropuit Categorie vind je heel veel inspiratie voor een heerlijke vakantie!

Hele fijne vakantie

Groetjes Inka