Te gekke uitjes in Zeeland deze zomervakantie!

18 juli 2016
In Zeeland is niet alleen zon, zee en strand te vinden, maar ook heel veel leuke kinderactiviteiten! Perfect voor een dagje uit of een korte vakantie met de kids!


We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet: 

Wereld van water
Bekijk in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk het indrukwekkende verhaal van de Watersnoodramp van 1953! Er is ook veel te doen voor kids: volg een familierondleiding, ga speuren & wordt waterambassadeur en doe een superleuke knutselworkshop!



Zeeuws oerland

Ontdek het ruige natuurgebied 'Het Verdronken Land van Saeftinghe' door middel van een stoere excursie, een krabbenpadtocht of een leuke wandeling. Ga op avontuur in deze toffe natuur!



Het Ezelhuis

Kids zijn vaak helemaal gek op dieren! Hoe leuk is het dan om met ezels een mooie wandeling langs het Veerse Meer te maken. Je kunt ook een verzorgde picknick meekrijgen!



De Dam
Lekker eten, leuke sfeer en heel veel speelplezier! Dat vind je allemaal bij Strandrestaurant De Dam in Vrouwenpolder. De kinderen kunnen zich hier uren vermaken!



Terra Maris
Leer op een speelse wijze meer over het Zeeuwse landschap. Doe een speurtocht, kom vissen met een visnetje en lekker klauteren. In de zomer is er ook nog een stoer Middeleeuws festijn!



Mini Mundi
In de kleine wereld van Mini Mundi kunnen jong en oud zich prima een hele dag vermaken! Bekijk Walcheren in het klein, leef je uit in het pretpark en ga spelen en klauteren in de grote indoorspeeltuin. De kleinsten spelen lekker in 0-4 land!



Strandtips

Denk je aan Zeeland, dan denk je aan strand en zand! Daarom hier nog een paar leuke strandsurvivaltips voor je! Tip 4 is echt heel handig en tip 12 hilarisch!   



Boskalis Cleanup Tour
En als je dan toch heerlijk aan de Zeeuwse kust bent: help je dan meteen mee de Zeeuwse kust op te ruimen voor een gezonde zee? Van 1 t/m 14 augustus organiseert Stichting De Noordzee de Boskalis Beach Cleanup Tour! De tour start o.a. in Cadzand! Bekijk de etappes in Zeeland en meld je aan voor een etappe bij jou in de buurt!



Fijne zomer!