Populairste blogs van 2016

27 december 2016
Wat waren de best gelezen blogs van Kidsproof Breda in 2016? Vind ze hier op een rijtje en doe meteen inspiratie op voor leuke eropuit-tips voor 2017. Alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Op nummer 3: 5 toffe kidsproof terrasjes
Hier worden wij blij van: kidsproof terrasjes, zodat we volop van de zon kunnen genieten terwijl de kids ook lekker kunnen spelen! En voor als het regent staat er ook nog een hele fijne tip tussen! 


Op nummer 2: De 8 allerleukste speeltuinen van Breda en omgeving
De meeste kinderen zijn bepaald geen stilzitters. Sterker nog: ze zijn eigenlijk altijd in beweging! Tijd om op zoek te gaan naar de állerleukste speeltuinen in de omgeving, waar kinderen hun eindeloze energie lekker kwijt kunnen. We klommen, gleden en draaiden heel wat af, tot we uiteindelijk tot deze 8 hotspots kwamen. Urenlang speelplezier gegarandeerd!


Op nummer 1: 50 leuke Kidsproof-uitjes in en om Breda
Wat zijn er veel leuke dingen voor kids in en om Breda te doen! Ter inspiratie hebben we dit handige lijstje gemaakt met 50 van onze favoriete Kidsproof-uitjes. Deel deze lijst met de oppas, de opa's en oma's en natuurlijk met je kinderen. Ga samen op pad en geniet van de tijd met je kids!