3x Theater Artemis in de meivakantie!

11 april 2023
Zo tof, in de meivakantie speelt Theater Artemis met drie briljante familievoorstellingen in de Verkadefabriek in Den Bosch!
Theater Artemis bij de Verkadefabriek tijdens de meivakantie!
Deze meivakantie kun je van maar liefst 3 theatervoorstellingen genieten van Theater Artemis! Zo leuk, met het hele gezin naar het theater, voor elke leeftijdscategorie is er een toffe voorstelling.   

Het geheven vingertje 10+
Het geheven vingertje heft zijn vinger, zonder dat het weet waarnaar. Want wat is goed en wat niet en wie bepaalt dat?
Deze briljante voorstelling van Theater Artemis is te zien bij de Verkadefabriek in Den Bosch! Speeldata: 15 en 16 april en 3 en 4 mei. Bestel je ticket en geniet van een geweldige en hilarische middag vol humor over gezag en verbod! >>>

Zaterdag 15 en zondag 16 april 2023 - 15.00 uur
Woensdag 3 en donderdag 4 mei 2023 - 15.00 uur

Het Geheven Vingertje - Theater Artemis


Ruzie 6+
Een voorstelling die het nergens mee eens is! ;)
Waar slaat dit op? Hoezo heet ik ‘Ruzie’? En waarom die 6+? En wie zegt er eigenlijk dat ik een voorstelling ben? Hallo?! Wie heeft dit hierboven geschreven? Hallo?!... >>>

Zaterdag 29 en zondag 30 april 2023 - 15.00 uur



Nietes 4+
Gave voorstelling over controle, woede, loslaten en niet kunnen omgaan met verandering!

Licht? Jakkes, NEE! Applaus? NEEEEEE! Een onvergetelijke opkomst? Boe, NEE dank u!

Ze keren de wetten van het theater om, duwen alle mogelijkheden van zich af en steken ze voorgoed achter slot en grendel.

NIETES is een parade van alles wat niet mee mag doen, en alles wat niet meer mee kán doen; dinosauriërs worden terug hun eieren ingeduwd, de Romeinen hebben niet eens een rijk, en ook Elvis Presley wordt al van de beeldbuis gehaald voordat hij zijn heupjes heeft kunnen laten swingen. 

;) >>>

Zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023 - 15.00 uur



TIP: Bouw mee aan het Clubhuis! Steek tijdens de Meivakantie je handen uit de mouwen en bouw mee aan het Clubhuis van Theater Artemis! Samen met een beeldend kunstenaar en een theatermaker van Theater Artemis en met een hoop latten, doeken en oude posters bouw je in een mum van tijd een echte hangclub. 


Met je bandje om mag je elke dag terugkomen en verder bouwen aan dit gezamenlijke kunstwerk. Iedereen (behalve ouders) welkom in het clubhuis van Theater Artemis.

Van 3 t/m 7 mei staat het Clubhuis in de Buitenserre. Je hoeft geen kaartje te reserveren, de toegang is gratis.

Naar welke voorstelling gaan jullie?

~ Carlijn ~

Naar de website