Kidsprooftip: Buitengewoon zomertheater

21 juni 2015
Hét seizoen voor natuurtheater start in mei, lees hier onze tips! 
Sinds een jaar zijn wij een grote fan van theatervoorstellingen in de buitenlucht. De sfeer, het verhaal en het spel zorgen er iedere keer weer voor dat je een inspirerende en magische beleving krijgt. Zo gaaf! In deze blog hebben wij de leukste voorstelling voor je op een rijtje gezet. 

Het openluchttheaterseizoen begint in mei met een variatie aan indrukwekkende voorstellingen en concerten voor iedereen die zich wil laten betoveren door een unieke theaterbelevenis in de buitenlucht. Dit seizoen staan de volgende voorstellingen op het lijstje. Tovenaar van Oz, Echte Olifanten Huilen Niet, Aladdin en Buurman & Buurman. Voor kinderen vanaf vier, voor vaders & moeders, opa's & oma's, ooms & tantes met soms spannende en soms hilarische momenten, maar altijd volop plezier, interactie en gezelligheid. Zo leuk! 

Een compleet overzicht van natuurtheaters in onze omgeving vind je onder Film&Theater of onder Natuur in de categorie Eropuit. Laat je inspireren door de omgeving en laat je betoveren door het spel. 

Wil jij de belevenis van natuurtheater ervaren? Houd onze Uitagenda in de gaten, hier vind je een overzicht van de theatervoorstelling in de natuur.