Back to school met het Speelpakhuis

2 september 2016
Marlotte en Renske zijn de trotse eigenaren van kinderwinkel het Speelpakhuis in Hilversum. Het Speelpakhuis is niet alleen een goed gesorteerde webshop maar ook een gezellige winkel op de Gijsbrecht in Hilversum. Speciaal voor ons thema 'Back to school' hebben zij een leuke top-5 van musthaves samengesteld.
Back met je pack
Een gave tas is het halve werk. In onze tassen en backpacks vind je genoeg ruimte voor broodtrommels, bekers, je agenda en zelfs je knikkers. Maar ze zijn vooral heel cool, van glamour tot dino’s en van haaien tot vrolijke sprookjes. We hebben heel veel keus en vullen regelmatig aan met nieuwe modellen. Schooltassen vanaf €18,95.
Rugzak schooltas

Gympies
Maak de blits met een tasje voor je gym- of zwemspullen. Met een apart tasje voor gym of zwemmen ben je nooit je sportspullen kwijt. Wij hebben een grote collectie waterafstotende en sneldrogende rugzakjes, met afbeeldingen van paarden, sterren, dino’s en bijvoorbeeld tropische vlinders. De gymtasjes zijn er vanaf €7,95.
Gymtas

Snel naar school
Wil je lekker snel naar school racen en op tijd bij je vriendjes zijn? Race dan op je eigen Micro Step naar school. We hebben ze in alle coole kleuren en in Mini (1-6 jr.) en Maxi (5-15 jr.) formaat. Nieuw zijn de Deluxe-steps Mini met verstelbare stand of Maxi met inklapbare stang. De steps zijn er vanaf €84,95.
Step

Stapelen maar
Stapelen maar met die boterhammen. Wat eet jij het liefst: kaas, worst, pindakaas. Stop je favoriete broodjes, fruit en drinken in gave bakjes en bekers. Nieuw bij ons zijn de Lego Bricks-brooddozen en bekers. Metalen bekers zijn er van Crocodile Creek en voor de kleintjes zijn er de vrolijke kleine dieren- en cowboybakjes. Vanaf €3,95.
Broodtrommel en beker

Heel veel leuks
Een sleutelhanger met een smiley, een regenboogpotloodgum, een reuzenbonk, een stuiterbal, een geheimschriftpen, stickers voor in je agenda, tattoos voor jou en je bff, een vriendenboekje, een ligploss voor in je zak. Het zijn de kleine dingen die het doen, juist in die eerste schoolweken. Dat snappen we best, daarom vind je bij ons altijd een ruime keus in gebbetjes, grapjes en gadgets. Vanaf €0,75.
speelgoed en cadeautjes

Je bent van harte welkom in de onze winkel op de Gijsbrecht van Amstelstraat 114 in Hilversum of in onze webshop!
We hopen jullie snel te ontmoeten.

Groeten,
Marlotte & Renske