Hoe is een beautyparty bij Sparkelized?

20 januari 2016
Toen mijn oudste dochter (10) de flyer van Sparkelized had gezien, wist ze het zeker: “daar wil ik mijn feestje vieren”. Afgelopen zaterdag was het zover!
Toen mijn oudste dochter (10) de flyer van Sparkelized had gezien, wist ze het zeker: “daar wil ik mijn feestje vieren”. Afgelopen zaterdag was het zover! De ladies worden hartelijk welkom, alles staat al klaar en het ziet er allemaal mooi en fris uit. Veel wit met vrolijke kleuren en een tafel met veel lekkers en natuurlijk alle verzorgingsspulletjes. In de eerste 5 minuten trekken de meiden fris gewassen badjassen aan en zijn ze al helemaal in de beautymood! 

Het is de bedoeling dat de ouders weggaan, zodat de meiden echt de ruimte hebben en 'zelfstandig' hun feest kunnen vieren (helemaal cool natuurlijk!). Perfecte locatie, want als moeder kun je heerlijk shoppen of lunchen in het centrum van Hilversum. Om te beginnen natuurlijk op de begane grond bij Sparkelized (hippe merkkleding tot 16 jaar). En voor de meiden helemaal het einde, die willen ‘zelfstandig’ zijn, “doei mam!”

Reinigen en maskers
Stap voor stap krijgen ze uitleg over het reinigen van je gezicht en mogen ze lekker zelf aan de slag.
Daarna volgt de uitleg over de scrub.  Scrub is voor de meeste girls een bijzondere ervaring en gaat dan ook gepaard met een hoop gegiebel! Na de scrub volgt het masker. Ze kunnen kiezen tussen een blauw masker met C-mineralen of een bruine variant op basis van chocolade!
Bij de jarige wordt het voor gedaan, in een minuutje tijd zien ze er uit als smurfen... Goed voor het giegelgehalte! 
Het masker moet even intrekken en dan gaan ze weer hard aan het werk om het eraf te boenen, er gaan heel wat demake-up wattenschijfjes doorheen! Dan volgt de crème. Het voelt lekker, het ruikt lekker.... en de dames kakelen volop en voelen voortdurend bij elkaar hoe zacht hun huid al voelt.

Tijd voor pauze, lekker snoepen van de rijk gevulde schalen en extra limonade! 
"Het is echt een leuk feestje!" zegt een van haar vriendinnen. Ze glundert en geniet duidelijk! Met volle monden luisteren ze aandachtig naar de uitleg over de eyeliner, mascara en glitter tattoos! 

Aan de slag met make-up
De een is heel ervaren en geeft aan geen hulp nodig te hebben, terwijl de ander wat onzeker om zich heen kijkt en grinnikt dat ze het niet zo goed kan. Gelukkig is Sophie er om te helpen. Zij weet precies wat de meiden willen en cool vinden. Ze leren, oefenen en genieten volop! Ook valt het me op dat ze elkaar complimentjes geven... typisch meiden!

De muziek galmt lekker hard door de speakers, ze kiezen voor Justin Bieber en Bruno Mars wat ze vervolgens hard meezingen! In combinatie met de discolamp is het echt een feestje. 

Fotoshoot
Als ook de glittertattoo er op zit bij iedereen is het tijd voor de fotoshoot. De oogschaduw schittert, de lippen zijn bij de meesten vurig rood en als ze hun eigen kleding weer aan hebben gaan ze er eens mooi voor zitten. Maar al te graag poseren de  meiden met duckfaces, gekke bekken en modellenlooks! 

Zelf lipgloss maken
Voordat het feestje is afgelopen mogen ze eerst nog even lekker knoeien. Donker, licht… roze, blauw, paars… met of zonder glitters... Ze mogen zelf kiezen. Scheutje meer, lekker roeren…en uiteindelijk gaat iedereen met een verschillende zelf gemaakte lipgloss naar huis.

Er wordt druk overlegd wat de dames willen op het volgende partijtje, ze verdelen onderling de mini mani en mini pedicure party! Ook is er de optie om cupcakes te versieren... Ze willen allemaal de menukaart mee naar huis om zelf iets te kiezen!

Bekijk hier het aanbod van Sparkelized kinderfeestjes.

Heel erg bedankt Sparkelized en tot het volgende feestje! 
Maud & Fauve