De leukste tips voor in de zomervakantie!

Het is zomervakantie! Heerlijk, tijd om bij te komen van een druk schooljaar en op te laden voor een frisse, nieuwe start. En natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen met je kids. Wij hebben de leukste tips voor je verzameld!
Het is zomervakantie! Heerlijk, tijd om bij te komen van een druk schooljaar en op te laden voor een frisse, nieuwe start. En natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen met je kids. Wij hebben de leukste tips voor je verzameld!

Uitagenda

Weet jij precies wanneer je een dagje weg wilt? In onze Uitagenda zoek je heel gemakkelijk op datum naar leuke activiteiten bij jou in de buurt. Op 16 juli bijvoorbeeld kun je mee op watersafari met de boswachter van Natuurmonumenten in ‘s Graveland. En op 27 juli is de Telekids Fandag in Speelpark Oud Valkeveen!

Lekker buiten
Is het lekker weer en ben je op zoek naar een goed idee voor een dagje uit? Kijk dan in de categorie ‘Eropuit’.
Paleis Soestdijk bijvoorbeeld, in de vakanties organiseren zij altijd een extra leuk kinderprogramma, er is deze zomervakantie een speciale kinderrondleiding, maar ook een bijzondere speurtocht door de paleistuin!
In de ‘Eropuit’ vind je trouwens ook een overzicht van de leukste speeltuinen, zwemplekken en strandjes bij jou in de buurt. Een echte aanrader is bijvoorbeeld Zwemlust Nieuwersluis, wat ook wel het mooiste natuurbad van Nederland wordt genoemd.

Slecht weer
En is het eens een dagje wat minder weer? Ook dan staan er in ‘Eropuit’ voldoende tips voor een leuk dagje uit. Je vindt er een uitgebreid overzicht van musea, binnenspeeltuinen, theaters en andere plekken om binnen leuke dingen met je kids te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen animatiefilm maken bij Beeld en Geluid? Daar kun je trouwens ook alles te weten komen over het WK voetbal en kun je een eigen Tour de France radioprogramma maken deze zomer. Iets minder bekend, maar ook erg leuk is de Singer in Laren. Op de agenda staan workshops, kinderrondleidingen en theatervoorstellingen en de kinderen kunnen altijd kiezen voor een educatieve speurtocht passend bij de tentoonstelling van dat moment.

Uiteten
Wil je een heerlijk dagje uit afsluiten met een lekker drankje of etentje op een ‘kidsproof’ terrasje? Kijk dan even in onze categorie ‘Uit eten’. Hier hebben wij allerlei leuke horecagelegenheden op een rijtje gezet waar je met je kids meer dan welkom bent. Wat dacht je van een lekker plekje op het  terras van de Pannenkoektuin in Nederhorst den Berg, waar je heerlijk kunt genieten van een lekkere pannenkoek. Op donderdag en vrijdag zijn alle pannenkoeken hier €5!

Dagje uit in een andere Kidsproof regio?
En heb je deze zomervakantie de tijd om je dagje uit iets verder uit de buurt door te brengen? Kijk dan eens op de andere Kidsproof websites voor de leukste tips voor een dagje uit in een andere regio.

Fijne zomervakantie!