Home

Welkom op Kidsproof 't Gooi
Op Kidsproof.nl vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in 't Gooi.

Ideaal voor ouders die er in hun vrije tijd met hun kids op uit willen én voor ouders die een dagje met hun kinderen naar 't Gooi willen. Maar ook voor opa's, oma's, ooms, tantes, oppassen....

Kidsproof is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd.

Als ouder ben je altijd op zoek naar leuke tips, handige adressen en praktische informatie. Via de lokale krant, andere ouders en natuurlijk via internet. Maar kleine aanbieders staan niet altijd goed op internet en juist die unieke lokale activiteiten vind je niet op grotere, landelijke sites. Met Kidsproof.nl willen we ouders inspireren en verrassen met nieuwe tips en adressen.”
Kidsproof 't Gooi is de vijfde Kidsproof-website die live is! Je kunt ook al naar Kidsproof Amsterdam, Kidsproof Amersfoort, Almere en Tilburg. Wil je zelf je eigen Kidsproof-website beheren? Neem dan contact met Annemarie op via annemarie@kidsproof.nl.

Natuurlijk zijn we nog niet helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete tips met ons te delen via onze Tip & Win actie. Ook kun je je eigen ervaringen delen via Kidsproof 't Gooi. Fijn voor andere ouders!

Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in 't Gooi via Facebook & Twitter.

Het team van Kidsproof

* Organiseer je zelf kinderactiviteiten in 't Gooi? Dan kun je je direct aanmelden!