TOP 10 stoere kinderfeestjes in en om Leiden

11 mei 2017
Lasergamen, ninja's, codes kraken, kiten, bootcampen, goochelen... Hieronder vind je 10 héle gave feestjes voor alle stoere jongens en meiden! Hoe stoer ben jij?

Overleef de Escaperoom
Je zit achter slot en grendel, in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. En dan begint de race tegen de klok. Kraken jullie de code op tijd? Top! Daarna nog lekker spelen in KidsZoo natuurlijk!
>alle informatie over het kinderfeestje in de Escaperoom

Surfen, boarden en kiten
Golfsurfen, powerkiten, longboarden, bodyboarden.. Héle stoere spetterende feestjes vier je op het strand of in de zee met Surfschool-Katwijk! Na de activiteit geniet je van een lekker patatje bij Surf en Beach. Welke feestje kies jij?
>alle info over de feestjes bij Surfschool Katwijk



Paintballen en Crazy Karten
Een heel stoer feestje vier je bij Paintball Hillegom! Naast paintballen in het enorme indoor speelveld kun je ook lasergamen en 'crazy karten' op speciale kinderkarts. Lekker scheuren en driften... vet!
> alle info over de feestjes van Indoor Paintball Hillegom

Stoer klimmen!
Een stoer en sportief kinderfeestje vier je bij Boulderhal Kunststof. Na een korte uitleg ga je onder begeleiding aan de slag. Na een uur boulder plezier staat slagroomtaart met limonade klaar. Tip: hier zijn ook gave boulder jeugdlessen!
> alle info over het feestje bij Boulderhal Kunststof



Paintball tussen de wrakken!
Daag je vrienden en vriendinnetjes uit en kom Kidspaintballen bij Marina Rijnsburg! Lekker buiten tussen de scheepswrakken kunnen jullie hélemaal los. Wie verovert de vlag? Superstoer voor alle jongens en meiden!
> Alle info over de feestjes van Marina Rjinsburg

Stoer bij de boer
Mobieltjes uit en spelen maar! Met het feestje op Kampeerboerderij Straat-Hof hebben de kids de tijd van hun leven. In het hooi, skelters, op safari... of blijf een nachtje slapen! Tip: het maisdoolhof opent in juli weer!
> Alle info over de feestjes bij Kampeerboerderij Straathof



Real Life Gamen
Een feestje van Combat Zone Live is meer dan een lasergame. Het gaat hier om real life gamen, lekker buiten in de natuur. Vanaf mei 2017 is er een nieuwe locatie: in het Goybos tegen Leiden en Leiderdorp aan. Woohoo!!!
>Alle info over de feestjes van Combat Zone Live

It's magic!
Een superleuk goochelfeestje vier je bij Villa Kabaal. Leuk met een grote groep of zelfs je hele klas! Magic Julian leert je gave goocheltrucs. In no time ben jij de nieuwe Hans Klok en goochel je je hele klas weg. Of je juf... of...!?
>alle info over het goochelfeestje bij Villa Kabaal



Stoere Kids Bootcamp
Doe een stoer fit- en funparcours in de buitenlucht met het Bootcamp partijtje van Sports Personal! Lekker buiten sporten en plezier maken op een locatie bij jou in de buurt. Tip: er is nu ook Splash Kids Bootcamp, bootcampen en dan met kleren en al in het water!
> alle info over de feestjes van Sports Personal

Ninja vechtsportfeestje
Heb jij een Ninja-fan of superheld thuis? Dan is een vechtsportfeestje bij Budocentrum Junansei hélemaal het einde. Kung Fu Panda, Avatar, superhelden, Aikido, Judo, Ninja.. er is van alles mogelijk. Superstoer!
>alle info over het ninja vechtsportfeestje bij Budocentrum Junansei



Heel veel plezier!