Ga jij op kamp deze zomer?

24 maart 2017
Wij hebben de 12 leukste kampen voor je op een rij gezet. Welke kies jij?
Survival, dans, strand, muziek, game, theater, zeil, kunst, surf… De hele week of per dag, met de hele familie of lekker alleen, echt voor íedereen is er een te gek kamp te vinden in deze lijst!



Dansers opgelet
Ga deze zomer een week lang mee op kamp met Danskamp.nl, volg coole workshops, leer maar liefst zeven dansstijlen en dans de sterren van de hemel in de grote eindshow!

Outdoor adventure
Deze stoere kampen van Vinea zitten boordevol avontuur! Slapen onder de sterren, obstakels overwinnen en zelfs slangen van dichtbij bekijken... Wie durft?



Kunstbeleving
Een unieke vakantie vol theater, muziek of beeldende kunst voor het hele gezin bij Buitenkunst op twee locaties. Mét kamperen en voor elke leeftijdsgroep eigen workshops!

Game & Adventure
Ben jij sportief en houd je van avontuur? Maar vind je het ook tof om te gamen en je eigen site te maken? Dan is het kamp van Jeugdrecreatie AvontuuR iets voor jou!



De Muziekgarage
Bespeel je een instrument of houd je van zingen? De muziekkampen van De Muziekgarage staan in het teken van samen muziek maken en chillen op een hele gave locatie!

Beachlife
Voor het ultieme zomergevoel kies je voor Beachlife van Vinea! Van een echte meidenweek powerd by Tina tot leren surfen, kies zelf welke strandvakantie bij jou past.



Voor de avonturiers
Ben je gek op avontuur en hou je van lekker actief en sportief bezig zijn? Dan is het Grijze Jager-, survival-, pony- of wakeboardkamp van Club Adventure écht iets voor jou! (10+)

Summercamp
Engels voor Bengels organiseert een te gek Summercamp (4-11) en Teencamp (11-17) voor kids die hun Engels willen verbeteren én leuke dingen willen doen!



Zeil en surfkampen
Voor kids die het liefst de hele dag op het water bezig zijn, is een Zeil of Surfkamp van Vinea echt een aanrader! Ook als je nog nooit eerder gezeild of gesurft hebt.

Cool dagkamp
Een week vol spanning, avontuur, verschillende activiteiten, experimenten en natuurlijk lekker buitenspelen met nieuwe vrienden. De kampen van Mad Science vind je door heel Nederland.



Smart Camps
Wil jij niets liever dan een eigen robot bouwen, alles weten over de natuur of toch liever een vreemde taal leren? Dan zit je helemaal goed bij de Smart Camps van Vinea!

Kamp voor sterren
Kun jij een steuntje in de rug gebruiken? Stichting De Ster organiseert gave vakantiekampen waar je naast veel plezier ook werkt aan zelfvertrouwen en weerbaarheid! (9+)



Gym, Dans & Run
De KNGU Zomerkampen staan in het teken van lol, dansen, gymmen, rennen en vrienden maken bij het kampvuur! En wil jíj ook turnen in de hal waar Epke en Sanne trainen?

Nog meer kampinspiratie
In onze Vakantiekampen-categorie hebben we nog veel meer kampen voor je verzameld! In de regio én verder weg. Waar valt jouw keuze dit jaar op?