SpeculaasbrokkenTerug naar het overzicht

Gluten-, lactose-, en suikervrij!
Wat heb je nodig: 
300 gram gemalen havermoutvlokken, 250 gram rijststroop, 150 gram (gesmolten) kokosolie, 2 theelepels bakpoeder, 10 theelepels koekkruiden en een snufje zout.
 
Verwarm de oven voor op 170 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar. Maak 2 tot 4 brokken van 1 cm. dik en leg ze op een bakplaat. Eventueel kun je ze versieren met amandelen of bijv. cranberries. 20-25 minuten bakken en klaar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje