Blik & Burgers; een nieuwe hotspot om lekker te spelen én heerlijk te eten!

2 juli 2017
Zeist is een nieuwe hangout-plek rijker, en wat voor een! Wij gingen natuurlijk gelijk even kijken of Blik & Burgers wel écht Kidsproof is.
Blik & Burgers; heerlijk eten, drinken en spelen in Zeist
Vanaf het mooie Slot Zeist loop je via het groene Filosofenlaantje zo naar Blik & Burgers. De naam klinkt al veelbelovend, we zijn dan ook heel benieuwd! Al snel komen we erachter dat de naam is afgeleid van de skeeler- en ijsbaan Blikkenburg die direct naast de speeltuin te vinden is.



Een mooie dag én pas net open, het is dan ook gezellig druk! Blik & Burgers is lekker ruim opgezet dus er is plek voor iedereen. Het leuke aan de speeltuin is dat ie voor meerdere leeftijden geschikt is. De kleinere kinderen vermaken zich heel goed in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest. Fantastisch om te zien hoe kinderen daar zo goed hun energie op kwijt kunnen. Ook is de grote skeelerbaan (Blikkenburg) heel leuk voor kinderen die al kunnen skeeleren of dat willen leren. Een hele mooie, gladde baan die heerlijk rolt! Achter deze baan ligt nog een skatepark voor de echte durfals.



Wij nestelen ons op het mooie loungeterras terwijl de kinderen gelijk de speeltuin inrennen. Het is al einde van de middag dus we hebben wel zin in een lekker wijntje. De kaart biedt volop keuze, van lekkere drankjes tot heerlijke hapjes. Je kunt ook kiezen voor een lunch en in het weekend zelfs 's avonds een hapje eten. Ideaal, een speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en waar zowel voor de ouders als de kinderen ook lekker eten op de kaart staat!



Het is prachtig weer maar bij iets minder mooi weer is er ook volop ruimte om na het spelen lekker binnen te zitten (in de winter zelfs mét houtkachel). Op het grote veld rondom de speeltuin hangen mensen ook lekker op het gras.



Zoals je al kunt lezen, dit is echt een aanwinst voor Zeist. Wij komen hier dan ook zeker nog eens terug!

Praktische info


Adres:
Blik & Burgers (ook wel Blikkenburg)
Filosofenlaantje 9
3703 DZ, Zeist

Openingstijden:
Dagelijks open van 10:00 – 18:00
Vrijdag, zaterdag en zondag tot 22:00

Tip: controleer voordat je gaat altijd even de actuele openingstijden.

Er is een groot parkeerterrein vlakbij op de Zinzendorflaan. Lekker op de fiets komen is natuurlijk ook een goed idee!

Klik door voor meer info over Blik & Burgers eten - drinken - spelen!



Ben je benieuwd naar andere ervaringen van Kidsproof? Kijk dan eens bij alle blogs!