Verjaardagsfeestje bij Bounz® Almere!

27 maart 2017
Karlijn vierde haar tiende verjaardag bij Bounz® Almere. Een superleuk en actief feestje!
Verjaardagsfeest bij Bounz Almere!

Helaas bestaat Bounz Almere niet meer. Kijk voor andere trampolineparken en toffe uitjes op de Themapagina Eropuit!

Supertof, Karlijns tiende verjaardag wordt gevierd bij Bounz® Almere. Een trampolinehal op de Gooische Kant. Genoeg parkeerplek voor deur, dus dat is makkelijk en snel bereikbaar! We zijn met 4 meiden en 4 jongens, en Bounz® is een perfecte plek voor zo'n gemixt feestje. Vol verwachting poseren ze voor de deur, ze hebben er superveel zin in!



Binnen worden we allemaal vriendelijk begroet en komt er een Bounzmaster mee naar de feestelijk gedekte tafel met limonade, een persoonlijke wens en voor iedereen een zakje chips. We moeten nog even wachten tot het tijd is om te beginnen met springen, dus ondertussen legt de Bounzmaster nog even alle regels uit. Handig, want zo blijft het leuk en veilig voor iedereen. "Ik heb er superveel zin in", zegt Collin!



Dan mogen ze gaan springen, de kinderen zijn niet te houden. Ze doen spelletjes met een bal, rennen over de lange trampoline en doen een potje trefbal. Ze hebben echt lol, ik zie alleen maar lachende gezichten én inmiddels rode konen :) Lindsay zegt:'Superleuk dit!



Lindsay maakt prachtige sprongen, Noor een salto en Indiana staat op haar hoofd op de trampoline. Dat smaakt naar meer. Karlijn vraagt:'Mogen we salto's leren?" en daar kan de Bounzmaster natuurlijk geen nee tegen zeggen. Met een extra kussen leert hij wat ze moeten doen en hoe ze het beste een salto kunnen doen. Om de beurt proberen ze het uit. En warempel, dat lukt! 'Supertof!' Roept Noor!



Waar de jongens nog heerlijk met de bal gooien, doen de meiden weer een aantal trucjes. Dan is het uurtje springen alweer voorbij. Het lijkt kort, maar ze zijn allemaal behoorlijk moe en voldaan. Dan gaan we naar boven waar we nog wat drinken en dan komt er nog een verrassing!



Karlijn krijgt nog een leuk cadeautje en een lekkere taart, die we met z'n allen heerlijk opeten. Met rode konen zitten ze aan tafel. We maken nog wat leuke foto's met tekstballonnetjes. Bij het naar buiten gaan met een lekker ijsje hoor ik de kinderen enthousiast praten:  'Volgende keer gaan we weer samen!, in de vakantie' Het was dus dubbel en dwars, geslaagd!


Dank je wel Bounz® Almere voor de goede organisatie en het fijne feestje! Zéker voor herhaling vatbaar!BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren