5 tips voor een druilerige dag

18 september 2017
Je kent het wel. Eindelijk vrij en dan is het van het druilerige weer! Je kids hebben geen zin om naar buiten te gaan, vragen de hele tijd of ze op de tablet mogen en vliegen elkaar nog net niet in de haren.....
5 leuke tips voor een druilerige dag
llse Spetter van Kunstwerkplaats Doedurfal geeft ons 5 leuke tips om samen met je kinderen iets leuks te knutselen. En tip 1 en 3 zijn ook nog goede redenen om eens lekker naar buiten te gaan.

1. 3-D Schilderij
Je hebt vast wel een tas of een doos waar allerlei rommeltjes in liggen die je kind wilt bewaren. Van gevonden en verzamelde spullen kun je een bijzonder 3-D schilderij
maken! Denk hierbij eigenlijk aan alle spullen die mensen weggooien. 

2. Mannetje tak
Lekker het bos of het park in geweest en komt jouw kind ook altijd thuis met gevonden takjes, veertjes, steentjes etc.? Niet direct weggooien! Daar kun je hele leuke poppetjes van maken.



3. Bord beschilderen
Van oude borden die je achterin de kast hebt staan kun je hele mooie kunstwerkjes maken. Je boterham smaakt nog lekkerder van je eigen beschilderde bordje! 

4. Beestjes parade
Heb jij ook een kleifanaat in huis? Met gekleurde klei die je tegenwoordig in verschillende winkels kunt kopen kun je geweldige kriebelbeestjes kleien.



Fotolijstje pimpen

Een foto wordt nog specialer wanneer je kind er een mooi lijstje omheen knutselt. Leuk om te doen. Eerst wat foto's uitzoeken en inlijsten maar!


Is je kind een enthousiaste knutselaar, kleifanaat of wil hij wel eens zien wat hij van rommeltjes of hout kan maken? Neem dan eens een proefles bij Kunstwerkplaats Doedurfal.