5x Sinterklaas arrangementen

11 november 2020
Nu we niet thuis hoeven te blijven voor de grote Sint intocht of voor een uitbundig feest met vrienden en familie kunnen we Sinterklaas ook gezellig ergens anders vieren met het hele gezin! Deze kindvriendelijke vakantieparken in Nederland bieden een leuk Sinterklaas arrangement, sommige al vanaf 1 nacht te boeken! Dat wordt een gezellig heerlijk avondje!
5x Sinterklaas arrangementen

Sinterklaas bij Vakantiepark De Eemhof

Dit vakantiepark is al in extra gezellige winterse sfeer tijdens Winter Wonderland, Sinterklaas komt daar nog eens een schepje bovenop doen. Hij logeert met zijn Pieten in de 'Sint cottage'; kom je er tijdens je 'Sinterklaas tour' langs om liedjes te zingen en pepernoten te bakken? 
Lees meer over het Sint arrangement

Sinterklaas bij Vakantiepark Slagharen

De Pieten van Sint komen op bezoek, uiteráárd met een cadeautje voor de kinderen. Ook mogen kids hun eigen chocoladeletter maken in de Candy Factory. Bij het Sint arrangement zit natuurlijk ook toegang tot het attractiepark, tot Aqua Mexicana én tot ijsbaan 'Winter Western Village'!
Lees meer over het Sint arrangement



Vakantiepark Westerbergen

Help tijdens je verblijf op dit vakantiepark mee met pepernoten bakken, of geniet van een lekker ontbijten met de Pieten. Ook Sinterklaas komt langs om zijn feest met jullie te vieren. Op verzoek komt Piet ook op huisbezoek! Tijdens de weekenden organiseert het professionele animatieteam een uitgebreid recreatieprogramma in Sint-thema.
Lees meer over het Sint arrangement 

Sinterklaas bij Recreatiepark de Boshoek

InpakPiet, PepernotenPiet, SlaapPiet en hun hulpPieten verblijven ook bij dit vakantiepark op de Veluwe tijdens het Sinterklaas weekend van 4 t/m 7 december! Er is speciaal voor hen een Mini Pietendorp en voor de kinderen een gezellig animatieprogramma!
Lees meer over het Sint arrangement 



Sinterklaas bij Aparthotel Delden

Bij dit fijne familiehotel kunnen kinderen naar hartenlust spelen, spelen, bowlen, knutselen en zwemmen. En... er komen Pieten langs die voor alle kinderen een leuk cadeautje meenemen! Bij het arrangement hoort een 3-gangen diner met speciaal Sintmenu voor de kids.
Lees meer over het Sinterklaas arrangement

We wensen jullie gezellige dagen toe!

PS: Deel je gezelligste Sint-vakantie-foto met #Kidsproofvakantieie

Tip: Gezellig met het hele gezin Sinterklaasspelletjes spelen, bekijk hier leuke Sintprintables