De leukste vakantiekampen voor de zomer

10 mei 2021
Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Wat voor kamp past bij jouw zoon of dochter? Een spetterend musical- of outdoorkamp of toch een creatief kamp? Wij hebben hieronder superleuke coronaproof tips voor zomerkampen op een rijtje gezet (met en zonder overnachting).
De leukste vakantiekampen voor de zomer

Lyceo CodeLab in Amersfoort

Dol op gamen? Tijdens CodeLab games maken leer jij, onder intensieve en persoonlijke begeleiding samen met leeftijdsgenoten, alles over programmeren. En maak je je eigen game! Dit kan online of op locatie aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Toffe Summerschool workshops

Deze zomervakantie organiseert Telekids Musicalschool gave Summerschool workshops in Amersfoort. Naast dansen, zingen en acteren is er een creatief programma voor kids. Naast dansen, zingen en acteren is er ook tijd voor spelletjes, een speurtocht, knutselen én lekker eten voor kids van 4 t/m 14 jaar.
 


Onvergetelijk zomerkamp op de Veluwe

Stichting Vakantiekampen (SVK) organiseert onwijs leuke tentenkampen voor kids. Houden je kids van sporten, spooktochten, moordspellen, watergevechten, voedselgevechten, broodjes bakken bij het kampvuur, een uitje naar het zwembad en slapen op een betoverende plek in het bos op de Veluwe? Dan krijgen ze bij SVK een overgetelijke vakantieFlight Zomer Camp (7+)

Op zoek naar een vet sportief en gezellig zomer dagkamp voor de kids van 7 tot 15 jaar? Meld je aan voor Flight Camp 2021 in de zomervakantie. Flight Camp is het coole jump en outdoor sports camp in Hilversum. Check snel alle activiteiten! Meer informatie Zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar

Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp.Summer Camp Amersfoort en Ede

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Amersfoort en Ede van 9.00-16.00 uur, maar pre en after care zijn optioneel. Meld je kind snel aan.
Speciaal vakantiekamp

Bij Y Camps beleven kinderen en jongeren die extra begeleiding nodig hebben een onvergetelijke zomervakantie! Of je nou ASS, ADHD, diabetes of de financieel de middelen niet hebt. Er zijn genoeg zomerkampen met nét die speciale aandacht.  Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren

Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen.
Meer info over alle vakantiekampen
Supercool Teen Camp

Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.
Toffe dagkampen

Vijf dagen leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes en lekker thuis slapen. Dat zijn de Vinea Dagkampen in de zomervakantie in Amersfoort. Er is keus uit diverse thema’s, van Science tot VR World. Een week om nooit te vergeten!

Mad Science zomerkamp

Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!

Op Padelkamp bij SimonSPORT in Vught 8 t/m 17 jaar

Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook de conditie komt aan bod. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten. Het Padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie. Ontdek snel meer!


Nog meer leuke vakantiekampen

Je kunt elk jaar weer uit zóveel leuke kampen kiezen. En deze kampen zijn pas een voorproefje. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod bij jou in de buurt? Op onze site vind je álle kampen voor jouw zoon of dochter bij elkaar. 

Veel plezier met kiezen!

Groetjes, Sherida