Baby Sensory lessenTerug naar het overzicht

Samen met je allerkleinste spelen, leren, ontdekken en vooral plezier maken!
Dan is Baby Sensory Amersfoort iets voor jou en je kind! Je kunt samen wekelijks deelnemen aan de Baby Sensory lessen en op elk moment instappen in het programma!

Baby Sensory biedt een heleboel unieke en originele lessen aan met activiteiten voor het stimuleren van de ontwikkeling van je kind. Het zijn afwisselende lessen met quality time en fun! Ook is er tijdens het ontdekkingsspeelkwartiertijd om andere ouders ontmoeten, informatie uit te wisselen én je krijgt speltips om thuis verder mee te gaan.

De belangstelling is groot, dus schrijf je op tijd in om teleurstelling te voorkomen!

Locaties:
Vrijdag:Ska-kinderdagverblijf de Ukkenburg; Graaf Janlaan 45 in Amersfoort; (Navigatie huisnummer 38 aanhouden.) Inrijden vanaf de zijde Van Campenstraat. Op loopafstand Station Amersfoort Centraal.

Zaterdag: Hart van Vathorst: Angelinapolder 3, 3825 LX Amersfoort

Wil je eerst de fijne sfeer proeven? Dan kun je ook eerst een proefles volgen. Klik op de roze button voor meer informatie of om je in te schrijven.

Kijk bij clubjes voor meer leuke activiteiten samen met je kind.

Baby Sensory


Amersfoort
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!