Ontdek je talenten bij IdeaTerug naar het overzicht

Bij KunstenCentrum Idea in Soest ontdek je jouw talent en ontwikkel je je creatieve kracht.
Beeldende kunst
Maak een kunstwerk bij de lessen Tekenen en schilderen of in het Kinderatelier. Nieuw is de cursus Jeugdlab waarin je als een ontwerper aan de slag gaat. Of ga Boetseren in was of Haken & breien. Trek kleren aan die vies mogen worden en stap naar Idea! De mooiste kunstwerken worden tentoongesteld tijdens de Kinderkunsttentoonstelling. 

Circus
Circus spelen is spannend, uitdagend en vooral heel leuk. Je leert in de lessen werken met een diabolo, zwaaien in de trapeze, ballopen, koorddansen, jongleren en fietsen op een éénwieler. Alle circuslessen worden afgesloten met een presentatie in Theater Idea.

Dans
Houd je van bewegen? De les Dreumesdans volg je samen. Later durf je vast wel alleen in de lessen Peuterdans. Vanaf vier jaar kun je naar kleuterdans en Kleuter Zumba®. Ben je zes dan kun je kiezen uit Danscocktail of Zumba® Kids. In de lessen Musical vanaf acht jaar komen de bekende liedjes uit musicals voorbij. Voor stoere jongens en meiden: Breakdance met footwork, powermoves en freezes of Streetdance waarvan je zelfvertrouwen een boost krijgt. Sluit het seizoen af met een voorstelling in Theater Idea!

Meer creatieve cursussen vind je op Kidsproof.nl

Kunstencentrum Idea

Willaertstraat 49
3766 CP Soest
Openingstijden Kijk voor meer informatie, de actuele prijzen en tijden op de website van Idea Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs