11 sporten bij één clubTerug naar het overzicht

Monkey Moves Amersfoort

Diverse lokaties in Amersfoort
Openingstijden zie website Prijs zie website
De perfecte start van je sportkeuze of jarenlang multisport plezier. Gratis proefles!
Monkey Moves, Apeleuke multisport lessen
Neem jouw apekop mee op jungle reis! Elk seizoen leer je meer van de 11 populairste sporten van Nederland, in een vaste gezellige groep met veel individuele aandacht, waarbij er gewerkt wordt aan een optimale ontwikkeling van jouw apekop!

Waarom Monkey Moves
De Monkey Moves lessen zijn met zorg samengesteld door een groep van enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. Je kind zal hier leren over goed bewegen, en er is ook veel aandacht voor sociale vaardigheden.

Hoe ziet een Monkey Moves les eruit
Gedurende een seizoen komen alle 11 de sporten aan bod, ten minste 3 weken per sport. Elke les begint met een apeleuk warming-up dansje (waar ouders aan mee mogen doen). Er is altijd veel muziek en standaard een klim- en klauter parcours. 

Voor wie
De Monkey Moves lessen zijn er voor apekoppen vanaf 1,5 jaar t/m 9 jaar. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau 1,5 – 3 jaar, 3 – 4 jaar, 4 – 6 jaar en 6 – 9 jaar. De overlap in de groepen is heel bewust gekozen, zodat iedere apekop op z’n eigen niveau uitgedaagd kan worden.

Waar?
Op verschillende locaties in Amersfoort.

Kom gewoon eens een gratis proefles volgen! Klik door naar de website via de roze button voor meer info over dit unieke beweegprogramma!

Tip: Ben je jarig? Bij Monkey Moves kun je ook je verjaardagsfeestje vieren!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs