Dansen met een missieTerug naar het overzicht

ShowYourDance wil een vuist maken tegen pesten en is heeft daarom een antipest dansconcept.
Jaarlijks worden er ongeveer 300.000 kinderen en 250.000 volwassenen gepest. Op school, op de sportclub, op straat, op het werk, maar ook thuis. ShowYourDance wil een vuist maken tegen pesten en heeft daarom een antipest dansconcept voor jong en oud, voor iedereen die het slachtoffer is van pesten, voor iedereen die anti-pesten is én voor iedereen die van dansen houdt. ShowYourDance is een dansconcept. Uniek. Het is dansen met een missie!
 
Het is uniek omdat ShowYourDance kinderen een podium biedt waarop zij kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen op dansgebied. Tijdens de door ShowYourDance georganiseerde dansdagen wordt er volop gedanst onder leiding van professionele dansers, choreografen en dansdocenten, maar wordt er ook met de deelnemers gepraat over pesten. Wat het is, wat het met je doet, hoe je ermee moet omgaan en bovenal: waarom het moet ophouden. Aan het eind van de dag is er een dansuitvoering waar familie van de deelnemers en belangstellenden voor worden uitgenodigd.

Bij ShowYourDance kun je lessen volgen in vier verschillende dansstijlen;
Urban, Modern, Jazz en Klassiek.

Meer dansles voor kinderen vind je op deze website van Kidsproof Amersfoort.

ShowYourDance

Maximaplein 7
3832 JS Leusden
Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaast inspiratie

Sinterklaast inspiratie

Zijn jouw kids ook al aan het aftellen wanneer Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aankomen? Toffe uitjes rondom Sinterklaas, intochten, een Pietendiploma halen en natuurlijk de aftelkalender wanneer het Pakjesavond is. Kijk hier voor Sinterklaasinspiratie!

Sinterklaastips