Lekker bewegen met kidsTerug naar het overzicht

Judo, streetdance of breakdance, het kan allemaal bij Loods of Fitness. Kom langs voor een gratis les!
Loods of Fitness is een grote sportloods aan de rand van Bunschoten-Spakenburg waar je terecht kunt voor verschillende indoor- en outdoorsporten, zoals judo, breakdance en streetdance! Je vindt het allemaal onder één dak en helemaal coronaproof. 

Voor peuters van 3-6 jaar is er Tuimeljudo, waarin bewegen en verbetering van motoriek en coördinatievermogen centraal staan. In de lessen leren kids de beginselen van Judo! Er is ook Jeugdjudo voor jongens en meisjes van 6-12 jaar. Hierbij leer je de basisvormen van judo. Het is ideaal voor de lichaamsontwikkeling van opgroeiende kinderen. Uiteraard ook met examen! Elke donderdagmiddag wordt er Tuimeljudo en Jeugdjudo gegeven.

Streetdance is leuk voor kids van 5-16 jaar oud verdeeld in 2 groepen. De vette choreografie van dansjuf Evelien zorgt voor een toffe les vol streetdance en met soms elementen van breakdance. De grote mat en de 3 enorme spiegels zorgen voor een spetterende les waarbij iedereen voldaan met een glimlach naar huis gaat. 

Word een stoere B-Boy of B-Girl tijdens Breakdanceles voor kids van 5-16 jaar oud. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs worden de coolste tricks en moves van de Breakdance aangeleerd. Van beginners tot gevorderde moves, je gaat er binnen een paar weken van ondersteboven op je handen lopen ;)

Bij alle lessen bent je van harte welkom voor een gratis proefles!

Meer weten of je opgeven voor een proefles? Klik dan op de roze websitebutton.Tip: Ben je op zoek naar een super stoer en sportief verjaardagsfeestje voor je kind? Bij Loods of Fitness kun je ook je kinderfeestje vieren.

Loods of Fitness

Dieselweg 4
3752 LB Bunschoten
Openingstijden Maandag: 09.00 - 22.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 22.00 uur
Woensdag: 09.00 - 22.00 uur
Donderdag: 10.00 - 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 14.00 uur
Zondag: Gesloten
Prijs Klik op de roze websitebutton voor lestijden en prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantietips!

Herfstvakantietips!

Het is herfstvakantie! Even wat tijd met de kinderen doorbrengen, een boswandeling maken of een leuke locatie bezoeken die coronaproof is. We hebben weer een paar toffe uittips, maar ook thuistips voor je verzameld.

Naar de leuke tips