Gehoorbescherming voor kidsTerug naar het overzicht

Je kinderen worden regelmatig blootgesteld aan te hard geluid en daar kun jij iets aan doen!
Easy Safety Products heeft met Gehoorbescherming voor kinderen veel informatie over het hoe en waarom van gehoorbescherming voor kinderen. Zij hebben de informatie en producten hoe de juiste gehoorbescherming te kiezen en vervolgens te gebruiken. Vergis je niet: ook jouw kinderen worden regelmatig blootgesteld aan te hard geluid en ze zijn zelf niet in staat om te beoordelen wat de consequenties zijn. Maar jij kunt er met gehoorbescherming iets aan doen.

Ook heeft Gehoorbeschermingvoorkinderen.nl een uitgebreid assortiment aan oordoppen en oorpluggen voor in het vliegtuig, in het zwembad of voor bij een evenement met harde muziek of andere harde geluiden.

Meer kinderzaken vind je op Kidsproof.nl

Easy Safety Products

Havenweg 9A
3812 PR Amersfoort
Openingstijden De webwinkel is 24 uur per dag geopend. Je kunt de producten op afspraak ophalen bij het magazijn. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!