Theefeestje; salon & winkelTerug naar het overzicht

Theefeestje is een belevingswinkel met taartdecoraties, brocante en andere blije producten.
Theefeestje is een winkel waar je alles kunt kopen om je Theefeestje aan te kleden. Zowel de ingrediënten, de decoraties, als ook etagères, servies, etc.

In de winkel worden allerlei producten verkocht die je kunt gebruiken om taarten en cupcakes te decoreren. En voor cakepops en lollypops en het maken van bonbons. Wat ze verkopen gebruiken ze zelf ook! En ze maken het vooral niet te moeilijk! Want bakken en er iets moois van maken moet per slot van rekening iedereen kunnen! Je vindt naast de ingredi nten ook de tools.

Merken zijn bijvoorbeeld Wilton, Staedter, PME, Funcakes. Maar er zijn ook allerlei andere merken die relatief nieuw zijn, maar die een stuk betaalbaarder zijn.

Voor wat betreft de decoraties staat alles op kleur. Daar vind je de rolfondant, marsepein, schrijfstiften, strooisels, baking cups, smeltchocolade, etc. Er is een ruime keuze aan decoraties (ouwelbloemen, suikerdecoraties, musketzaad) en soorten taartdozen, cupcakedoosjes, zakjes, etc.

En wat ze ook verkopen is van alles voor je sweet table (bv. amandeldragees op kleur, zakjes op kleur). 

Verder verkopen zij allerlei betaalbare cadeauartikelen om je theefeestje aan te kleden of om iemand cadeau te doen. De vinyl kantentafelkleden bijvoorbeeld. Of allerlei soorten taartschalen en etagères. Oude en nieuwe theepotten, in de stijl van echte Theefeestjes. En je vindt er brocante (servies). De sfeer is voor Theefeestje heel belangrijk, beleef gewoon zelf deze sfeer in de winkel! 

Bij Theefeestje kun je ook workshops volgen. O.a.: cupcakes, bonbons, taart, theefeestje, kinderfeestjes, pretty pink.

Meer leuke winkels vind je in het overzicht op Kidsproof Amersfoort.

Theefeestje

Kamp 3
3811 AM Amersfoort
Openingstijden Klik door naar de website van Theefeestje voor de actuele tijden en prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Het vernieuwde UMU is vanaf 6 september open! Een fantastisch familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kunt.

Komen jullie ook speuren en ontdekken?

Naar het UMU