MmmaaltjeTerug naar het overzicht

Schuif gezellig aan bij Mmmaaltje in het sfeervolle kinderkookcafé in Vathorst!
Wist je dat je er altijd volop gekookt wordt in Kinderbelevingscentrum De Vathorst. Van super spaghetti tot aan waanzinnige wraps. Het goede nieuws is dat je elke dinsdag aan kunt schuiven en mee mag genieten. Meenemen mag trouwens ook.

Het kan soms een race tegen de klok zijn: de vergadering op je werk afsluiten, in de file staan, kinderen halen en dan ook nog supermarkt en koken. Dat kan dus gemakkelijker. Eens per week op dinsdag, vanaf 17.30 uur wordt er een gezonde maaltijd gekookt en kun jij, met je kroost aanschuiven. Dat kan wekelijks maar ook zo af en toe.
Voor een maaltijd betaal je voor een volwassene €5,- en voor een kind €3,50. Maak je vaker gebruik van Mmmaaltje kun je een strippenkaart aanschaffen. Je betaalt dan gelijk voor tien keer en krijgt een korting van 10%

Mmaaltje is meer dan alleen een warme maaltijd op dinsdag. Op andere dagen kun je een diepvriesmaaltijd meenemen die je alleen nog even hoeft op te warmen.

Aanmelden voor mmmaaltje kan door het formulier op de website in te vullen of door een mailtje te sturen. Als je dit doet voor dinsdag 12.00 zorgen zij dat er voor je gedekt is. Een diepvriesmaaltijd kun je bestellen voor 12.00 uur de dag ervoor.

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Nooit meer de leukste uitjes uit Amersfoort en omgeving missen? Volg ons ook op Facebook!

Kindercentrum Bzzzonder

Caraïben 6
3829 BZ Amersfoort
Openingstijden van 17.30 tot 18.45 uur Prijs Volwassenen: €5,- | Kinderen: €3,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie