Restaurant en speeltuinTerug naar het overzicht

In de bossen van Maarn-Doorn ligt dit gezelllige restaurant-eetcafé met speelweide en picknicktafels
Eet & Café Onder de Pannen is een gezellig, ongedwongen restaurant/eetcafé in de bossen van Maarn/Doorn.

De Menu-Kaart biedt een uitgebreide keus uit heerlijke broodjes, soepen, diverse voorgerechten, frisse maaltijdsalades, heerlijke vleesgerechten, smakelijke visgerechten, vegetarische gerechten en vrolijke kindermenu’s.

Voor de kinderen is er een speelhoek ingericht, maar de kracht van deze locatie is natuurlijk de mogelijkheid eindeloos buiten zijn en spelen! Terwijl ouders genieten en ontspannen is het voor de kinderen heerlijk om op het plein te ravotten, blaadjes te zoeken of om gebruik te maken van de outdoor bowlingbaan. Op korte afstand is er een mooie speeltuin en een groot speelveld. Al met al een geweldige plek voor een picknick, kinderpartijtjes of een feest!

Ook is er recentelijk een midgetgolfbaan aangelegd met een bos thema. Heerlijk geïntegreerd in de omgeving en gelegen aan de rand van het bos. De hindernissen zijn gemaakt van hout en hebben betrekking op de natuur. De 12 holes bieden heerlijk vertier voor een gezellige ochtend of middag.

Tip: Ook leuk om met je kinderfeestje of familiedag te gaan midgetgolfen.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Meer kindvriendelijke restaurantjes in en om Amersfoort vind je in de categorie ´Uit eten´.

Eet & Café Onder de Pannen

Maarnse Bergweg 1
3941 XR Doorn
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod