Tuin! vol vruchten!Terug naar het overzicht

Bij Theetuin Heyligenberg kun je genieten van een heerlijke kop koffie of thee.
Achter de oude muur van buitenplaats De Heyligenberg bij het Lockhorsterbos schuilt een historische tuin. Vanaf 16 juli 2018 wordt deze prachtige plek weer opengesteld voor een kopje thee of koffie met gebak, ijs, quiche, soep, groente uit de tuin of de dagelijkse biologische boodschap.

Naast een bezoek aan de biologische thee- en vruchtentuin, kun je groente en fruit uit eigen tuin kopen

Eerste biologische winkel van Leusden
In samenwerking met biologische, verpakkings­arme winkel De Nieuwe Graanschuur uit Amersfoort, is een kleine biologische winkel ingericht. Naast de groenten uit eigen tuin en die van biologische boeren en leveranciers uit de streek, zijn hier de dagelijkse basisbehoeften verkrijgbaar. Op weg naar huis kan zo nog even een kant-en-klaar maaltijd van de cateraars worden afgehaald of bijvoorbeeld rijst en chocola worden gekocht.

Daarnaast is het terras openen voor kleinschalige horeca, feestjes en catering. Zo is de tuin een plek om heerlijk te ontspannen met een picknickmand tussen de fruitbomen of langs de toekomstige natuurspeelplaats met pomp. Zie je het ook al voor je?

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton.

De leukste activiteiten in en om Amersfoort vind je in onze uitagenda!

Theetuin Heyligenberg

Heijligenbergerweg 1a
3833 AC Leusden
Openingstijden ma t/m di: 17.00-19.00 uur
wo t/m do: 10.30-19.00 uur
vr t/m za: 10.30-20.00 uur
zo: 10.30-18.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod