Hotel SinestraTerug naar het overzicht

vrijdag 3 februari
Hotel Sinestra is een wintersportfilm voor iedereen! Op 3 februari te zien bij Artishock in Soest
Kom op 3 februari met het hele gezin genieten van de winterse sferen bij kinderfilm Hotel Sinestra bij Artishock in Soest.

De elfjarige Ava is op skivakantie met haar ouders. Die willen het dit keer eens anders aanpakken, dus verblijven ze niet in een standaard skiresort, maar in Hotel Sinestra, een ietwat spookachtig, voormalig kuuroord in de Zwitserse Alpen.
Ava is geen verlegen meisje en als ze na een incident op de skipiste de boel weet te ontregelen, krijgt ze van haar ouders direct huisarrest. Allemaal heel stom natuurlijk, vooral omdat ze daardoor de fakkeltocht mist waarin alle hotelgasten meelopen.

Als Ava als enige overblijft, ontmoet ze Jonas, een excentriek jongetje dat in een geheim zolderkamertje blijkt te wonen. Ze mag een wens doen, beweert het ventje, waarop Ava, die er geen snars van gelooft, wenst dat alle volwassenen verdwijnen. En verdomd, de volgende ochtend zijn er alleen nog kinderen in het hotel.

Wil je weten hoe dit afloopt? 

Klik op de roze button om kaartjes te reserven of voor meer info

Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest
Openingstijden 16.00 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Opening Mediamuseum

Opening Mediamuseum

11 februari 2023 is het zover; het meest interactieve Mediamuseum ter wereld gaat open! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Reserveer snel je tickets, want dit moet je zien!

Kijk hier