Heel veel sportenTerug naar het overzicht

zondag 2 oktober
Self defence, kickboksen, bootcamp of Krav Maga! Je bent sportief bezig bij Brocker Health in Amersfoort
Op verschillende locaties in Amersfoort en Vathorst geeft BrockerHealth supersportieve lessen. Neem een les Krav Maga, kickboksen, zelfverdediging of doe met z'n allen mee aan een les Bootcamp. 

Word fysiek uitgedaagd, werk aan je conditie, verleg je grenzen, leer samen werken of kom voor jezelf op tijdens deze lessen die worden gegeven door professionals.

De lessen duren ongeveer een uur en zijn verdeeld voor kids (6-9 jaar), juniors (9-12 jaar) en tieners.

Heel handig: Wanneer je een onbeperkt abonnement neemt mag je 4 verschillende sporten per week volgen. Zo kies je de ene keer voor kickboksen en bootcamp en de andere keer voor Krav Maga of selfdefence.

Je kunt ook kiezen voor een personal training in een van de lessen. Voor tieners (12+) is er een speciale personal training gericht op motoriek, weerbaarheid training, trauma verwerking (moeilijk periode), transitie van basisschool naar middelbare school en/of om de prestatie in de huidige sport te willen verbeteren bijvoorbeeld hockey of voetbal.  

Klik op de roze button voor meer info of waar je een les kunt volgen

Brocker Health


Amersfoort/Vathorst
Openingstijden Klik op de roze button voor locaties en openingstijden Prijs Klik op de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijke herfstwandelingen

Heerlijke herfstwandelingen

De eerste kastanjes en eikeltjes zijn alweer gevallen; de herfst is begonnen. Tijd voor een mooie wandeling met je kroost!

Laat je verrassen door deze superleuke routes van Routes in Utrecht.

Bekijk de kinderroutes