André het Astronautje (4+)Terug naar het overzicht

woensdag 20 oktober
Tijdens deze voorstelling maken kids op speelse wijze kennis met de ruimtevaart.
Op woensdag 20 oktober in de herfstvakantie kunnen kinderen vanaf 4 jaar genieten van de kleutervoorstelling 'André het astronautje' in theater Flint Amersfoort.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

Het verhaal
André het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. André Kuipers was tevens de schrijver van het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling is ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Prentenboekjesfestival ‘Onder de Sterren’
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival in Flint. De foyer van Flint wordt deze ochtend omgetoverd in een speelparadijs! Kinderen vanaf 2 jaar wanen zich in het theater tussen de sterren en kunnen naar hartenlust spelen met sterren van allerlei materialen.

Extra: De familievoorstelling is ook onderdeel van jeugdtheater Herfststukjes. 

Voor meer informatie en tickets, klik je op de roze button. 

Tip: Wil je zelf ook graag een keertje op het podium staan? Kijk dan ook eens op onze clubjespagina!

Flint theater

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Openingstijden Woensdag 20 oktober om 10:00 en om 11:30 Prijs Vanaf €9,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs