Brandweerman Sam Live! (2+)Terug naar het overzicht

zondag 11 december
Ahoy! Beleef een nieuw en vlammend avontuur (2+) met Brandweerman Sam in het theater!
Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden?

Ook dit seizoen komt Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden.

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet

Kom gezellig met het hele gezin kijken op zondag 11 december bij theater Flint! Voor meer informatie over deze peutervoorstelling klik je op de roze button!

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze Uitagenda.

Flint theater

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Openingstijden Zondag 11 december om 13:30 en 16:00 uur Prijs Zie website van Flint Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x herfstwandelingen met kids

5x herfstwandelingen met kids

Wandelen in het bos, paddenstoelen speuren en gekleurde blaadjes op de grond. Maar er is nog veel meer te ontdekken deze herfstperiode. Routes in Utrecht heeft speciaal voor dit seizoen allemaal leuke wandelroutes voor kinderen op een rijtje gezet.

Bekijk de herfstroutes