Ouder&Kind-atelierTerug naar het overzicht

vrijdag 13 januari
Kom gezellig samen met je kind tekenen in het Ouder&Kind-atelier bij Githa van Eeuwen in Amersfoort!

Werken op je eigen niveau

Houdt jouw dochter, zoon, kleinkind, neefje of nichtje net zoveel van tekenen als jij? Lijkt het je leuk om sámen iets creatiefs te doen? Kom dan gezellig samen tekenen (of schilderen) in het Ouder&Kind-atelier!

Een leuke acitiviteit samen met je kind! Bij Art Studio Githa van Eeuwen worden jullie samen stap-voor-stap begeleid in het maken van je eigen tekening.

Jullie krijgen persoonlijke tips en trucs, kunnen gebruik maken van verschillende materialen en bepalen zelf welke onderwerpen jullie willen tekenen. Hoe gezellig is dat om samen met je kind iets creatiefs te doen!

Iedere vier weken op vrijdagmiddag kom je bij elkaar in het Ouder&Kind-Atelier en ga je lekker aan de slag. Meld je aan op de website.

Klik op de roze button voor meer informatie. 

Bekijk ook leuke kinderwinkels in de buurt!

Githa van Eeuwen Art Studio

Amsterdamseweg 47A
3812 RP Amersfoort
Openingstijden 11 nov, 9 dec, 13 jan
15.30 tot 17.30 uur
Prijs €20 p.p. per les (incl. gebruik materialen, thee/koffie/limonade en lekkers) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x herfstwandelingen met kids

5x herfstwandelingen met kids

Wandelen in het bos, paddenstoelen speuren en gekleurde blaadjes op de grond. Maar er is nog veel meer te ontdekken deze herfstperiode. Routes in Utrecht heeft speciaal voor dit seizoen allemaal leuke wandelroutes voor kinderen op een rijtje gezet.

Bekijk de herfstroutes