Kabouterdag het Groene HuisTerug naar het overzicht

zondag 6 oktober
Een gezellige Kabouterdag voor het hele gezin bij Het Groene Huis op Landgoed Schothorst.
Kom op 8 oktober met je kinderen naar de Kabouterdag bij Het Groene Huis in Amersfoort.

Die dag kunnen je eigen kabouters op een parcours afleggen, dansen als een echte kabouter, de kabouterspeurtocht doen en zich laten schminken als een kabouter.

Of doe mee aan een dansworkshop, knutselactiviteit en een voorleesmoment. Kijk ook je ogen uit bij het poppentheater en een kabouterorkest. Je leest het al: de Kabouterdag bij het Groene Huis is een groot feest voor kinderen. 

Trek gegeten van al dat buiten spelen? Kom dan langs bij de poffertjeskraam of De Nieuwe Graanschuur voor heerlijke lunches, drankjes en lekkernijen.

Kom gezellig langs en waan je een dag in kabouterland met je kabouter. De tickets zijn op de dag zelf te koop. Tip: Kom met de fiets, want er is weinig parkeerplek. 

Wil je meer informatie over kabouterdag? Klik dan op de roze button.

Tip: Op zoek naar andere leuke uitjes? Kijk dan eens in onze uitagenda.

Het Groene Huis

Schothorsterlaan 21
3822 NA Amersfoort
Openingstijden Zie website Prijs Klik op de roze websitebutton voor de prijs Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod