De Gouden IJscoupeTerug naar het overzicht

zaterdag 15 juni
Italiaans ijs, een oud recept en de Gouden IJscoupe? Kom op 15 juni naar IJssalon Mazzoli!
Want op zaterdag 15 juni van 13.30-16.00 uur vindt bij ijssalon Mazzoli de boeklancering van kinderboek 'De Gouden IJscoupe' plaats.

De Gouden IJscoupe is de zomerse zoektocht van Vito naar het oudste recept voor Italiaans ijs zodat zijn vader eindelijk de Gouden IJscoupe wint.

IJssalon Mazzoli en de Gouden IJscoupe horen bij elkaar. IJsmaker Ermanno Mazzoli won zelf de Gouden IJscoupe met zijn bananenijs en schrijfster Eveline Baar werkte als ijsschepper in zijn ijssalon. 

Kom op zaterdagmiddag de échte Gouden IJscoupe bewonderen, heerlijk italiaans ijs eten en een gesigneerd boek door Eveline halen.

Tip: kun je die dag niet, koop dan je boek bij boekhandel Veenendaal aan de Langestraat 33. Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Op zaterdagmiddag 6 juli is auteur Eveline Baar daar aanwezig om te signeren.

IJssalon Mazzoli

Langestraat 75
3811 AC Amersfoort
Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod