icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Weer film kijkenTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Vanaf juni mag de Lieve Vrouw weer bezoekers ontvangen in de filmzalen én op het terras!
Na weken thuis op de bank, kunnen filmliefhebbers in Theater de Lieve Vrouw komen genieten van unieke kleinschalige filmbeleving en de nieuwste films. Regelmatig zijn er ook films voor de jeugd te zien. 

Komende weken kunnen kinderen kijken naar MINUSCULE 2: HET TROPISCH AVONTUUR

Over de film:
Kleine maar dappere dieren, leiden je rond in het hilarische rijk der insecten. Een avontuur voor de hele familie, ook als je niet van kriebelbeestjes houdt. Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen.

Maar door alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vast zit in een pakket met de bestemming de Caraïben... Het rescueteam moetin actie komen! Maar komt hun hulp nog op tijd? Benieuwd hoe het afloopt!? Koop dan snel je kaartje!

Theater de Lieve Vrouw
Het theatercafé heeft een kleine metamorfose ondergaan, zodat je voldoende ruimte hebt om een kwartier voorafgaand aan de film wat te bestellen aan de bar. Je kunt je drankje meenemen naar de zaal. Vanuit het café worden bezoekers naar de zaal en stoel(en) begeleid. 

Eten en drinken
Voor- of na afloop van de film kun je in de buitenbar op plein nagenieten van een lunch of Take-aways.

Klik op de roze button voor meer info om kaarten te reserveren. 

Meer tips van locaties die weer open zijn vind je in onze eropuit categorie en zijn te herkennen aan het roze vlaggetje.

Theater De Lieve Vrouw

Lieve vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16X EEN DAGJE UIT MET KINDEREN IN NEDERLAND

16X EEN DAGJE UIT MET KINDEREN IN NEDERLAND

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Haal je skelterbewijs, vlieg razendsnel van de tubingbaan, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy summer!

Naar de zomertips!