Pareltjes van ZuidTerug naar het overzicht

zaterdag 3 juni
Kom naar dit toffe wijkfeest met verschillende activiteiten zoals workshops, sport en spel, kunst en meer
Op zaterdag 3 juni wordt van 11 tot 16 uur in het Juliana van Stolbergpark het vroegere wijkfeest georganiseerd, met de nadruk op vroeger. Want deze editie is anders dan je gewend bent.

Het doel is om de mensen, organisaties en historie die Amersfoort-Zuid zo mooi maken, onder de aandacht te brengen. 

Tijdens het feest kun je verschillende workshops volgen, geschikt voor jong en oud. Ga in gesprek met de stadsarcheoloog over de verborgen historie van Amersfoort-Zuid, leer de kneepjes van het vak bij verschillende kunstenaars of werk samen met een rapper en maak je eigen rap. Je hoeft je echt geen moment te vervelen!

Sport en spel mogen op een dag als deze niet ontbreken. Meerdere verenigingen staan te popelen om jou kennis te laten maken met hun sport. Denk bijvoorbeeld aan schermen, freerunning en jeu de boules. Ben je enthousiast? Doe dan gezellig mee!

En wanneer je je energie een beetje kwijt bent, geniet dan van een hapje of een drankje. Natuurlijk wil de zon bij dit feest aanwezig zijn, maar mocht hij op het laatste moment toch afhaken, dan hebben we meerdere tenten geregeld, zodat het feest altijd door kan gaan.
    
Vergeet de Verhalentafel van Zuid niet! Bewoners van Amersfoort-Zuid vertellen over vroegâh, over wat volgens hen het mooiste plekje in de wijk is of delen een grappige anekdote. Schuif aan en luister naar de verhalen die het delen waard zijn.

Het feest is voor iedereen en je bent zeker niet verplicht om ergens aan mee te doen. Niets moet, alles mag. Kom langs en ontdek hoe rijk Amersfoort-Zuid is!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

TIP: In en om Amersfoort vind je ook heel veel leuke Kinderwinkels

Kruispunt Vathorst

Juliana van Stolbergpark
Amersfoort
Openingstijden 3 juni van 11:00 uur tot 16:00 uur Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Speelwereld Xplore is een jaar open en dat wordt gevierd met het Kidsproof - NMM feest!

Op deze feestelijke middag zijn er extra activiteiten voor avontuurlijke kids en speciale tickets met korting. Vieren jullie het mee?

Meer info & tickets