Musical4daagse 6+ in FlintTerug naar het overzicht

Musical4daagse

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Prijs Kosten voor 4 dagen: €157,95 Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Deze voorjaarsvakantie in Flint Amersfoort: word een musicalster in 4 dagen! Wie wil dat nou niet?
De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland, zij werken samen met de Stadsschouwburg en Philharmonie in Haarlem en Schouwburg Amstelveen. Deze voorjaarsvakantie zijn ze ook in Amersfoort!

4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de voorjaarsvakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep maken de professionele docenten binnen vier dagen een musical in de spotlight.

De Musical4daagse in samenwerking met theater De Flint! 
Deze voorjaarsvakantie wordt de Musical4daagse opnieuw in samenwerking met Flint Amersfoort georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in het theater van Flint Amersfoort.  Afgelopen zomervakantie stond een groep kinderen succesvol, na 4 dagen hard repeteren, op het grote
toneel van de Flint voor famillie en vrienden. Durf jij het aan?

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6-12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 25 t/m 28 februari 2020. Inschrijven kan t/m 11 februari 2020. Klik hiervoor naar de site van de Musical4daagse via de roze button. Let op, er is maar beperkt plaats!

Wat vonden oud-deelnemers?
Moeder van Veerle en Charlotte: “Bedankt lieve mensen van De Musical4daagse! Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald! Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze mooie ervaring!”


Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs