Musical4daagse (6+)Terug naar het overzicht

maandag 11 juli
Stap 4 dagen de magie van Flint Amersfoort binnen tijdens de Musical4daagse!

Het theater? Zijn jullie ooit binnenin dat grote gebouw geweest? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan?

Musical4daagse in de meivakantie

Van 11 t/m 14 juli kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse in theater Flint in Amersfoort. Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor écht publiek!

Alleen in de vakanties

Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Toch valt cultuur vaak in de categorie "Past niet in het schema" of "Mijn kind doet al sport". Tijdens De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is namelijk alleen in de vakanties en daarom super geschikt voor kinderen die op een sport zitten of een druk schema hebben.

Kinderen naar het theater

Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. De Musical4daagse maakt Impact met een hoofdletter I. Iedereen die meedoet krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Wanneer de kids later het theater binnen stappen, zullen ze altijd aan het moment denken dat zij zelf op het podium hebben gestaan. 

Meld je aan voor deze unieke ervaring!

De Musical4daagse moet je gewoon zelf ervaren. Wanneer kinderen een keer mee hebben gedaan met dit unieke programma willen ze elke vakantie stralen op het toneel. De Musical4daagse is volledig verantwoordelijk voor deze theaterdrang! Wil je ook zo'n unieke ervaring voor jouw kind?

Meld hem of haar dan aan via de roze button! 

Kijk voor nog meer leuke activiteiten voor tijdens de zomervakantie ook op onze eropuit-pagina!

Musical4daagse

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Openingstijden 11 t/m 14 juli 2022 van 09:00 tot 14:00 uur Prijs €163,95 voor 4 dagen p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod