Light NightsTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Stap door de tijdstunnel en begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs tijdens het lichspektakel
Als de dieren gaan slapen, sta je oog in oog met miljoenen jaren geleden! Ga op reis door de tijd en laat jezelf verwonderen door een wereld vol metershoge dino’s in Ouwehands Dierenpark Rhenen tijdens het lichtspektakel Light Night Treasures of Time voor jong en oud.

Light Nights Treasures of Time
Stap door de tijdstunnel en begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs. Laat je verrassen door metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest bijzondere dieren. Maandenlang werkte het team van kunstenaars uit China aan de handgemaakte lichtobjecten.

Geniet tussen 13 oktober t/m 27 januari 2024 van een complete avond uit met vurig entertainment, een spannende familieshow van Koning Winter en smakelijke horecaspecials. Light Nights Treasures of Time is een onvergetelijk lichtspektakel voor het hele gezin.

Nog veel meer te beleven
Er is nog veel meer te zien in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Sta neus aan neus met de ijsberen, hang de beest uit in de overdekte speeljungle RavotAapia, ga op avontuur in Expeditie Berenbos of breng een bezoek aan de schattige panda's.

Praktische informatie
Light Nights start op 13 oktober 2023. Klik door via de roze websitebutton om de kalender te bekijken voor de Light Nights avonden en openingstijden. 

Combiticket 
Je kan kiezen voor losse Light Nights tickets maar het is ook te combineren met een bezoek overdag aan het dierenpark. Kies dan voor een combiticket.

Klik op de roze website button voor meer info of om alvast tickets te reserveren. 

Light Nights Treasures of Time is een onvergetelijk lichtspektakel en een bijzondere avond uit voor iedereen!

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor de exacte openingstijden. Prijs Klik hiervoor op de roze websitebutton Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Check onze tips