Kruimeltje (6+)Terug naar het overzicht

zaterdag 10 december
Een hartverwarmende musical met leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur! Kom kijken naar Kruimeltje
Kom naar het populaire verhaal van Kruimeltje. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk in het theater te zien!

Op zaterdag 10 december kun je genieten met de hele familie van de voorstelling Kruimeltje in Theater Lampegiet in Veenendaal. 

Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje; een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin.

Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend en fluitend de straten door. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat.

Ga tijdens deze voorstelling met Kruimeltje mee op zijn ondeugende, vrolijke avonturen en geniet van de mooie liedjes in dit hartverwarmde verhaal. 

Klik op de roze button voor tickets en meer informatie.

Extra: Kruimeltje is ook geschikt voor blinden en slechtzienden!

Tip: Lees ook de blogs van Kidsproof!

Theater Lampegiet

Kerkewijk 10
3901 EG Veenendaal
Openingstijden zaterdag 10 december 19.00 uur Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x herfstwandelingen met kids

5x herfstwandelingen met kids

Wandelen in het bos, paddenstoelen speuren en gekleurde blaadjes op de grond. Maar er is nog veel meer te ontdekken deze herfstperiode. Routes in Utrecht heeft speciaal voor dit seizoen allemaal leuke wandelroutes voor kinderen op een rijtje gezet.

Bekijk de herfstroutes