Man Strikes Back (6+)Terug naar het overzicht

zondag 19 mei
Een muzikale jongleer-performance met muziek en AI! Kom kijken tijdens de Week van de creatieve AI!
Reserveer alvast een plekje tijdens de Week van de creatieve AI.

Geniet van Man Strikes Back/ Post uit Hessdalen bij theater Veerensmederij. Een muzikale jongleer-performance die op zoek gaat naar de symbiose tussen mens en robot.

Stijn Grupping jongleert door botsballen van de ene driehoek naar de andere te kaatsen. Muzikant Frederik Meulyzer pikt in op het ritme met zijn drums.

Samen componeren ze muziek en een intrigerend lijnenspel van rondvliegende botsballen. Alles hangt af van de precisie van de jongleur en van de reactiesnelheid van de drummer. 

Tot de houten driehoeken nieuwe posities innemen. Het concert ontwikkelt zich tot een spannende choreografie van objecten, jongleur en muzikant. Maar wie stuurt wie? Wie heeft wie nodig? Of is het een gelijk opgaande dans? Kom kijken hoe dit verder gaat...... 

Deze toffe voorstelling is te zien op vrijdag 24 mei in Amersfoort. 

Klik voor meer informatie of om alvast kaartjes te reserveren op de button.  

Note: Van 20 - 26 mei vindt de 'Week van de Creatieve AI' plaats in Amersfoort! Verwacht een futuristische mix van lezingen, workshops en voorstellingen die je meenemen in de wereld van AI. Of je nu een expert of nieuwkomer bent, laat je inspireren en ontdek welke invloed deze ontwikkeling heeft op de creatieve sector.

Veerensmederij

Soesterweg 330
3812 BH Amersfoort
Prijs klik hiervoor op de button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs