Bink KinderopvangTerug naar het overzicht

Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen in een warme, vertrouwde sfeer
Samen groeien met plezier
Groot worden doe je bij Bink kinderopvang op heel veel verschillende manieren, gezond, geborgen, actief, ontspannen, vrolijk, aandachtig, creatief, sportief, zelfstandig, samen met anderen. Omdat ieder kind uniek is kijken ze steeds wat jouw kind nodig heeft om groot te worden en zich te ontwikkelen.

Op de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen ontwikkelen kinderen zich voortdurend. Spelend, alleen en samen met anderen, worden zij groot. Met afwisselende activiteiten daagt Bink de kinderen uit waardoor ze nieuwe mogelijkheden ontdekken en spelend leren. En het allerbelangrijkste: er wordt veel plezier gemaakt.

De kinderdagverblijven hebben kleine babygroepen en op enkele vestigingen bieden ze een warme maaltijd tussen de middag. Op de vestigingen voor buitenschoolse opvang ligt de nadruk op plezier en avontuur! Doen wat je wilt en met wie je dat wilt; binnen spelen, buiten avonturieren, of meedoen met een van de dagelijkse activiteiten, zoals kokkerellen, knutselen in het atelier of binnen of buiten sporten.

In Soest/Soesterberg heeft Bink 3 kinderdagverblijven, 8 peuterspeelzalen en 8 vestigingen voor buitenschoolse opvang. In Huis ter Heide is ook een kinderdagverblijf van Bink en 1 BSO.

Klik hieronder door naar de website voor meer informatie of bel 035 628 58 79. Je kunt altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding op een van de vestigingen.

Bink Kinderopvang

Laapersveld 13
1213 VB Hilversum
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een mini-tank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod