Rots en Water trainingenTerug naar het overzicht

Sterk voor jezelf, open voor een ander, dat leer je tijdens de Rots en Water training bij Iris Mak
Kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken qua zelfvertrouwen? Reageert hij/zij impulsief, vergeet hij/zij na te denken of is hij erg gevoelig voor wat er om hem/haar heen gebeurt?

In de Rots&Watertraining wordt gewerkt met de drie bouwstenen: zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Er worden veel fysieke spellen en oefeningen gedaan, waarbij hij gaat ervaren hoe hij eerst rustig kan worden (gronden, centreren, zichzelf kan voelen) voordat hij reageert.

Dat er een keuze is tussen een Rots-reactie (vanuit afweer, harde spieren, zichzelf beschermen) en een Water-reactie (zachte spieren, luisteren naar de ander zonder zichzelf te verliezen). Een Rots-reactie roept vaak een Rots-reactie op en dat was helemaal niet zijn bedoeling! Water is de reactie van verbinding en plezier. Het vermogen te kunnen kiezen tussen deze twee kwaliteiten geeft zelfvertrouwen.

De Rots&Watertraining voor jongens, meisjes en vrouwen.

Wil je meer weten of heb je een vraag klik dan op de roze button. 

Tip: Op zoek naar inspiratie voor een super te gek of origineel kinderfeestje? In de categorie Kinderfeestjes vind je de leukste kinderfeestjes van Amersfoort (en omgeving).

Rots en Water trainingen

Barchman Wuytierslaan (Het Vlinderhuys) 51
3819 AB Amersfoort
Openingstijden Vrijdagmiddag 15.15 - 16.15 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantietips!

Herfstvakantietips!

Het is herfstvakantie! Even wat tijd met de kinderen doorbrengen, een boswandeling maken of een leuke locatie bezoeken die coronaproof is. We hebben weer een paar toffe uittips, maar ook thuistips voor je verzameld.

Naar de leuke tips