De beste anti-verveel tips!

19 maart 2015
De beste tips voor al je kind zich eens een dagje verveelt!
Alle kinderen hebben wel eens zo’n dagje. Zo’n dagje waarop ze gewoon even niet meer weten wat ze leuk vinden om te doen of waar ze mee moeten spelen. Nu weten we allemaal dat het helemaal niet erg is als je kids zich eens een momentje vervelen. Ze worden er bijvoorbeeld creatiever van en initiatiefrijker. Houdt de verveling aan en wil je ze toch een beetje op weg helpen? Kijk dan eens naar deze tips!

Je kunt er op zo’n moment natuurlijk lekker met ze op uit trekken. In onze categorie ‘Eropuit’ vind je allerlei leuke activiteiten om met je kids te gaan doen. Dat varieert van leuke musea en attracties tot kinderboerderijen, speeltuinen en leuke zwemplekken. Of je nu een uurtje op een hele dag op pad wilt, een klein of groot budget hebt, je kids nog klein of al wat groter zijn, je vindt er voor ieder wat wils.

Ook in onze Uitagenda kun je volop inspiratie opdoen. Hier hebben wij per dag de leukste activiteiten in jouw omgeving voor je op een rijtje gezet. Filmvoorstellingen bijvoorbeeld, workshops bij musea, maar ook allerlei sport- en spelactiviteiten.

En ook als je niet zo’n zin hebt om erop uit te trekken, helpt Kidsproof je op weg. Kijk maar eens in onze Thuiscategorie. Daar staan allerlei activiteiten om thuis met je kids te ondernemen. Lekker samen koken bijvoorbeeld, knutselen of leuke spelletjes voor binnen en buiten.

Wedden dat je met onze hulp de dag prima doorkomt?